Szakkatalógus

Kisállat hamvasztás és urna: a méltó búcsú

A kisállatok, amiket magunkhoz fogadunk, szinte családtagokká válnak, hiszen hosszú éveken át gondoskodunk róluk, együtt játszunk velük, és olyankor még együtt is alszunk a macskával vagy kutyával. Rengeteg szeretetet adnak a házi kedvencek, és éppen ezért hatalmas a gyászunk, ha elveszítjük őket. A végső búcsú pedig elkerülhetetlen, hiszen a kutyák és macskák átlag életkora mindössze 10-15 év. A betegségek a kedvenceket sem kímélik, és a kint tartott állatok esetében a véletlen balesetek is igen gyakoriak. Ezzel minden gazdi számol, ám amikor elérkezik az idő, mégis nagyon fájdalmas tud lenni, és még nehezebbé teszi a helyzetet, hogy az állat testéről is gondoskodni kell. Míg a családi házak tulajdonosai a kertben helyezhetik végső nyugalomra kedvencüket, addig a társasházak lakóinak a kisállat hamvasztás jelenthet megoldást.

Sokan úgy gondolják, hogy ha kisállat hamvasztás mellett döntenek, nincs lehetőségük a szeretetteljes visszaemlékezésre. A temetés megadja azt a lehetőséget a gazdinak, hogy egy sírhely képében méltó emléket állítson kedvencének. Azonban a kisállat hamvasztást választó gazdiknak sem kell lemondaniuk arról, ne csak a szívükben őrizzék tovább a kedvenc emlékét, hiszen lehetőség van arra, hogy urnában megkapják a hamvakat. Az urna kerülhet más féltve őrzött emlékek mellé, elrejtve a vendégek szeme elől, de akár kijelölhetünk neki egy különleges helyet is otthonunkban, és szemben a sírhellyel ezt egy költözés esetén is magunkkal tudjuk vinni.

Ha elérkezett a búcsú ideje, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Pécsi Kisállat Hamvasztó tapasztalt és diszkrét csapatához! Mi megpróbáljuk enyhíteni a gyászát, és a lehető leghumánusabb formában végezzük a kisállat hamvasztást. Cégünk gondoskodik arról is, hogy a gazdik egy általuk legmegfelelőbb urnában őrizhessék meg kedvencük hamvait. Látogasson el www.kisallathamvaszto.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat szolgáltatásunk részleteiről! Ha kérdése van a kisállat hamvasztással kapcsolatban, bátran keressen minket a +36-30-330-4782-es telefonszámon vagy írjon nekünk weboldalunk kapcsolati menüpontján keresztül! A kisállat hamvasztás minden szempontból kedvező, ha búcsúzni kell, fontolja meg ezt a lehetőséget!