Szakkatalógus

Hűtő szerelő gyors kiszállással: bízza ránk hibás készülékét!

Jól tudjuk: mindig a lehető legrosszabbkor jön, ha meghibásodik valamely háztartási gépünk… Ön is hasonló helyzetbe került, és sajnálatos módon váratlanul a hűtőszekrénye mondta fel a szolgálatot? A készülék már napok óta nem működik megfelelően, vagy éppen kattog, roppant furcsa hangokat ad ki? Azt tapasztalja, hogy a berendezés nem hűt rendesen, leereszt, folyik belőle a víz?

Bármelyikről is legyen szó, a hűtő szerelő megoldást tud nyújtani a problémára! Ha Önnek is azonnal gyors, megbízható, tapasztalt segítségre van szüksége, vegye igénybe a Dunamenti Gyorsszerviz szolgáltatását és hívja a cég hűtő szerelőjét!

Miért döntsön mellettünk? A javítást a rutinos hűtő szerelő még a hibabejelentés napján igyekszik elvégezni! Pontosan tudjuk, hogy a hűtőszekrény mindennapi életünk elengedhetetlen eszköze, éppen ezért a meghibásodást a lehető legrövidebb időn belül orvosolni kell. A meleg időjárás mellett fokozottan bosszantó tud lenni a hűtőszekrény meghibásodása, hiszen nyáron az ételek még hamarabb megromolhatnak. Éppen ezért szükséges, hogy amilyen gyorsan csak lehet, a hűtő szerelő kezelésbe vegye a hibás készüléket.

Nem szeretné azonnal (és adott esetben feleslegesen) lecserélni a javítható hűtőszekrényét? Hívja bátran tapasztalt hűtő szerelőnket, aki minden orvosolható problémára talál megoldást! A javítás, a szervizelés, az új alkatrészek beszerzése még mindig kisebb kiadással jár, mintha egy új készüléket vásárolnánk! Bízza Ön is háztartási berendezéseit profi kezekre, és hívjon minket mielőbb!

Ha tehát nagy a baj, ne várjon tovább, inkább lépjen kapcsolatba szakembereinkkel, és bízza megbízható hűtő szerelőre a javítást, szervizelést! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.dunamentigyorsszerviz.hu-ra, ahol megismerheti teljes szolgáltatásunkat, illetve bővebb információt találhat árjegyzékünkről, valamint a kiszállási körzetünkről is! Lépjen velünk kapcsolatba a +3630/861-45-57-es telefonszámon, vagy írjon levelet az info@dunamentigyorsszerviz.hu e-mail címre! Várjuk megkeresését!