Szakkatalógus

A tetemszállítást bízza szakértőkre!

Ha házi kedvencet fogadunk be, az felelősség jár, hiszen magunkhoz veszünk egy védtelen állatot, ami ki van szolgáltatva nekünk. Mindenről gondoskodnunk kell, ha kisállatot tartunk, és bizony nem csak a játék és simogatás tartozik ide, hanem a fekhely tisztítása, etetés és ápolás, végül pedig az állat elpusztulásával járó teendők is. Ha elérkezik az idő, döntést kell hoznunk, hogy mi legyen a sorsa az állat testének, és ha nem a helyszínen temetjük el, a tetemszállítást is meg kell oldanunk.

A tetemszállítás lebonyolítása az egyik legnehezebb teendő, amit el kell végeznünk, ha kisállatunktól végleg elbúcsúzunk. A nem megfelelő módon kezelt tetem a környezetre és az egészségre nézve is ártalmas lehet, ezért nagyon körültekintőnek kell lenni, és a lehető legrövidebb idő alatt szükséges intézkedni. A test mozgatása igen megterhelő lehet fizikailag, ha egy nagyobb állatról van szó, de lelkileg mindenképpen szörnyű teher saját kedvencünk élettelen testéről gondoskodni. A tetemszállításhoz mindemellett arra alkalmas jármű is szükséges, ami nem feltétlenül van mindenki birtokában. Mindebből az következik, hogy a legegyszerűbb megoldás, ha szakértőkre bízzuk a tetemszállítást, akiknek minden felszerelése és rutinja megvan ehhez a feladathoz. Természetesen körültekintőnek kel lenni a választásnál, hogy olyan csapatra bízzuk kedvencünket, akik szeretetteljesen bánnak vele.

Ha megbízható cégre van szüksége a tetemszállításhoz, csapatunkra számíthat! Mi nem csupán a szükséges eszközök és jármű birtokában végezzük munkánkat, hanem mindezt a lehető legnagyobb odaadással tesszük, hiszen úgy gondoljuk, hogy minden kisállatnak jár a tisztelet utolsó útján. Amennyiben elérkezett az idő, és tapasztalt, segítőkész szakembereket keres a tetemszállításhoz, forduljon hozzánk bizalommal! Szolgáltatásainkról bővebben tájékozódhat, ha ellátogat www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalunkra, ha pedig szeretne többet megtudni, munkatársaink rendelkezésére állnak! Várjuk hívását a +36-30-311-7788-as telefonszámon, valamint üzenetét weboldalunk kapcsolati menüpontján keresztül!