Mindenki számára alapvető, hogy otthona a lehető legkényelmesebb legyen, ezért ha felmerül valamilyen probléma, ami rontja az ingatlan állapotát, és ennek következtében a lakók komfortérzetét is, nem érdemes halogatni a megoldást. A vizes, penészes falak nem csupán az épület szerkezetét kezdhetik ki, de az egészségtelen levegő, dohos szag és csúnya foltok mind azt eredményezik, hogy az otthon már nem nyújt maximális kényelmet. A vízszigetelés utólag is kivitelezhető, melyet többféle eljárással végeznek a szakemberek a helyszín adottságainak és az igényeknek megfelelően. A napjainkban alkalmazott módszerek közül az injektálás jelenti a legjobb megoldást. Nézzük, milyen előnyei vannak ennek az eljárásnak!

Ha a vízszigetelés injektálással van orvosolva, az úgy zajlik, hogy a szakemberek egy speciális anyagot juttatnak a fal szerkezetébe a padlószint alatt, vízszintesen, egymáshoz közeli furatokba. A bejuttatott anyag beszivárog a kapillárisokba, és elzárja azokat, így szünteti meg a vizesedést. Az injektálás legnagyobb előnye, hogy elkerülhetőek a nagyobb bontási munkálatok, emellett gyorsan kivitelezhető, egy átlagos családi ház esetében akár egy nap alatt. Az injektálás sokoldalú megoldást jelent, hiszen azokban az ingatlanokban is jól alkalmazható, ahol az acéllemezes eljárás nem lenne kivitelezhető.

Szeretne még többet megtudni arról, hogyan zajlik pontosan a vízszigetelés injektálással? Esetleg már jól ismeri az eljárást, és éppen megbízható szakembereket keres a kivitelezéshez? A Bonasi Szig Building Kft. szakértő csapata rendelkezésére áll! Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött, korszerű felszereléssel végezzük a vízszigetelést injektálással, de akár az acéllemezes módszerrel is elhárítjuk a problémát. Amennyiben szívesen tájékozódna szolgáltatásaink részleteiről, látogasson el www.bonasi.hu weboldalunkra, és ha olyan kérdése van, amire nem találta meg a választ honlapunkon, esetleg máris ajánlatot kérne, bátran keressen fel minket a +36-70-520-6663-as telefonszámon vagy az info@bonasi.hu e-mail címen!