Szakkatalógus

Tófólia ragasztók: széles választék, kedvező árak!

Tótechnikai kiegészítőket vásárolna megbízható helyről? Ha kerti tó tartozékokat, tófóliákat, illetve különböző kiegészítőket keres, a Bevon-Family Kft. webshopját böngészve máris a lehető legjobb helyen jár! Ezúttal kifejezetten tófólia ragasztóra van szüksége? Nálunk természetesen ezt is megtalálhatja! Kizárólag kiváló minőségű termékekkel, valamint kedvező árakkal várjuk az érdeklődőket!

Mit kell tudni a tófólia ragasztókról? Már az elején fontos kiemelni, hogy a megfelelő ragasztóanyag használata elengedhetetlen ahhoz, hogy a kerti tó ne szivárogjon! Nézzük kicsit közelebből a különböző tófólia ragasztó típusokat!

Választékunkban megtalálható a PVC tófólia ragasztó, amelyről tudni kell, hogy kifejezetten PVC alapú fóliák ragasztásához kifejlesztett különösen erős ragasztó. Mit kell tudni a szakszerű használatról? A kerti tófólia tisztítása és zsírtalanítása után a PVC tófólia ragasztóval 10-15 cm szélességben mindkét fóliadarabot be kell kenni, majd pár perc száradás után egymásra simítani és összenyomni. Termékeink között található olyan PVC tófólia ragasztó, amely víz alatt is használható!

Kínálatunkban továbbá elérhető az univerzális ragasztószalag is, amelyről fontos kiemelni, hogy a tófólia sérülések egyszerű javítását teszi lehetővé. Az ragasztócsíkról tudni kell, hogy 7,5 cm széles, 6 méter hosszú szalag. Az univerzális ragasztószalag roppant egyszerűvé teszi a különféle PVC tófóliák javítását, de még a nehezen hozzáférhető helyeken lévő összeragasztását is. Ha Önnek is pont ilyenre van szüksége, rendelje meg választékunkból!

Kíváncsi az általunk kínált tófólia ragasztók további jellemzőire? Megtekintené a teljes kínálatunkat? Kérjük, keresse fel weboldalunkat, ahol betekintést nyerhet széles választékunkba! Honlapunk elérhető a www.tavacska.com, de a www.tavacska.hu és a www.tavacska.eu webcímen is! Rendeljen tőlünk kényelmesen, pár kattintással, és amennyiben kérdései támadnak, bátran lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! Írjon nekünk az info@tavacska.com e-mail címre, várjuk megkeresését, rendelését!