Szakkatalógus

Autóüveg-fóliázás: miért érdemes?

autóüveg-fóliázás már évtizedek óta elérhető szolgáltatás, sokan mégsem élnek ezzel a lehetőséggel, pedig számos előnye van; az alábbiakban ezekről lesz szó.

Az autóüveg-fóliázás legnagyobb előnye a fény- és hővédelem. A legtöbb autóüveg-fólia ugyanis UV-szűréssel ellátott, azaz nem engedi az utastérbe a káros UV sugarakat. Ez nem csupán a forró, nyári időszakban fontos tényező, de télen is, hiszen az UV sugárzás a hideg időszakban is okozhat gondokat – elég csak a téli sportok közbeni leégésre és a fényvédő krémek szükségességére gondolni. A hővédelem már inkább nyári téma, hiszen ilyenkor az autó belseje képes hihetetlenül magas hőmérsékletűre is felmelegedni, ha a tűző napon parkolunk vele, aminek a következménye az intenzív klímahasználat. Az autó klímaberendezésének működése pedig komoly teljesítménycsökkenéssel jár, ami nagyobb üzemanyag-fogyasztáshoz vezet, pedig az autóüveg-fólia megelőzhetné a kocsi utasterének túlhevülését.

Nem szabad elmenni az autóüveg-fóliázás esztétikai szerepe mellett sem. Ha az autó üvege fóliázott, az sokakban negatív érzéseket kelt, de nem szükséges egészen besötétíteni az ablakokat, elég egy világosabb fólia is az előnyök eléréséhez. A változás szembetűnő lesz, ám nem “tuning” érzetű, inkább elegáns.

Amennyiben meggyőztük, és úgy döntött, hogy szeretne élni a lehetőséggel, cégünk, a Kiss Fólia az Ön rendelkezésére is áll! Hosszú évek tapasztalatával végezzük az autóüveg-fóliázást Budapesten, számos referenciamunkánkról a képek pedig megtekinthetőek a www.foliazunk.hu címen elérhető weboldalunkon. Itt további információhoz is juthat az autóüveg-fóliázással kapcsolatosan, és árainkat is megtudhatja.

Ha autóüveg-fóliázás Budapesten, akkor cégünk a legjobb választás! Keressen fel bennünket bizalommal, és bízza ránk az autóüveg fóliázását, amit kedvező áron és kiváló minőségben biztosítunk ügyfeleinknek! Amennyiben kérdése lenne szolgáltatásunkról, vagy időpontot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-456-0842-es, vagy a 06-20-432-3113-as telefonszámon!