Szakkatalógus

Az autóriasztó fontosságáról röviden

Az autóriasztó a napjainkban gyártott típusok nagy többségében a gyári alapfelszerelés része, ám mind a mai napig futnak olyan gépkocsik is az utakon, amelyekben még utólagos beépítéssel sem találhatóak meg. Ennek az oka sokféle lehet, ám biztosak lehetünk abban, hogy nem jó ötlet védelem nélkül, csupán a zárakra bízva az utcán hagyni egy autót.

Az autóriasztó az átlagember fejében úgy él, mint valamilyen szerkezet, ami egy kicsit erősebb széllökéstől is bekapcsol, általában mindezt az éjszaka közepén, teljesen feleslegesen teszi, és miatta a környéken képtelenség nyugodtan aludni. Ez olyan szinten igaz, hogy a régebbi, és főleg az utólag, szakszerűtlenül beépített autóriasztók valóban ilyenek voltak, ám manapság ez már korántsem igaz.

A modern autóriasztó berendezések ténylegesen csak akkor riasztanak be, ha az autót megpróbálják feltörni, esetleg elvontatni, máskor viszont sosem. Számos autó ellopását akadályozza meg az autóriasztó a hangereje és a típusonként eltérő hangja által. A felfedeztetés veszélye még a legvastagabb kötélidegekkel rendelkező autótolvajt is meghátrálásra készteti, a kocsiban hagyott értékek kilopását viszont már nem feltétlenül képes egy autóriasztó megakadályozni, ám erre akadnak egyéb módszerek.

Amennyiben utólag beszerelhető autóriasztót szeretne vásárolni, cégünktől, a Carprotect Intelligens Járművédelemtől a lehető legjobb lopás elleni autóvédelmi berendezéseket szerezheti be járműve számára, amit nem csak megvásárolhat tőlünk, de a beszerelését is ránk bízhatja. Nálunk akár az ingyenes GSM és műholdas távfelügyelet is elérhető szolgáltatás, amely segítségével akkor is megtalálhatja autóját, ha azt az autóriasztó ellenére mégis sikerülne ellopni. Termékeinkről és szolgáltatásainkról a www.carprotect.hu címen megtalálható honlapon olvashat részletesen, és itt megtudhatja árainkat is.

Amennyiben kiváló minőségű és kedvező árú autóriasztóval szeretné felszerelni gépkocsiját, válassza cégünket! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: az info@carprotect.hu e-mail címen, illetve a +36-30-688-5327-es, vagy a +36-30-954-0413-as telefonszámokon.