Szakkatalógus

Darus autómentés: legyen biztonságban az autója!

darus autómentők sokakban rossz érzést kelthetnek, hiszen a tilosban parkoló autókat hasonló járművel szokták elszállítani. A hasonlóság azonban csupán az emelőrendszert érinti, a célok egész mások.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy nem véletlenül választották ezt az emelőtípust a tilosban parkoló autók elszállításához. A daru ugyanis lényegesen biztonságosabb, mint a rámpás megoldás, ráadásul lényegesen kisebb a helyigénye is, vagyis a szűk utcákban is megoldható a segítségével az autó elszállítása. A darus autómentő lényege is ez: szűk helyekről is képes kimenteni az autókat, ráadásul azok eközben a lehető legnagyobb biztonságban is vannak. A sérült, vagy műszaki hibás járműveket daru segítségével helyezik fel a szállító járműre, ezután az rögzítésre kerül.

Persze mondhatnánk, hogy egy balesetet szenvedett autónak már mindegy, hogy biztonságos-e a szállítása, ám a darus autómentőt nem csak ebben az esetben lehet igénybe venni. Egy alapvetően sértetlen, ám lerobbant autónál igenis számít, hogy okoznak-e benne még nagyobb károkat, de ugyanez igaz egy olyan veteránautóra is, amelynek semmi baja, csupán vizsgáztatni viszik. A sérülések egy ilyen, különösen értékes autó esetében hatalmas anyagi kárt jelenthetnek, a darus autómentő azonban nem csak az autót és a tulajdonosok pénztárcáját kíméli, de az idegeiket is.

Amennyiben darus autómentőt keres, válassza Ön is szolgáltatásomat! Bánfai Zoltán vagyok, és kedvező áron vállalom a darus autómentést a nap 24 órájában, Budapesten és vonzáskörzetében, az ország más tájain, sőt, akár külföldön is. Darus autómentő járművem korszerű, karbantartott, tehát bármilyen probléma merül fel, mindig számíthat a segítségemre. Ha felkeltettem az érdeklődését darus autómentési szolgáltatásom iránt, keresse fel a weboldalamat, amit a www.banfai-automentes.hu címen talál, és tudjon meg többet tevékenységemről, illetve áraimról!

Ha darus autómentésre lenne szüksége, vegye fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeimen: a +36-70-4233-334-es és a +36-20-944-2496-es telefonszámaim egyikén, vagy a b.automento@freemail.hu e-mail címemen!