Autóját a szabad ég alatt tárolja? Szeretné a kiváló állapotát megőrizni, de még nem épített garázst? Minél egyszerűbb, gyorsabb, és költséghatékonyabb megoldást keres? Könnyűszerkezetes garázsban biztonságosan parkolhat, és elhelyezheti más értékeit is. Kérje szakemberek segítségét, akik rendkívül rövid időn belül átadják Önnek az igényeinek megfelelő, előregyártott garázst!

Napjaikban az élet elképzelhetetlen autó nélkül, szinte minden család rendelkezik legalább egy gépjárművel, ami lehetővé teszi a gyors, kényelmes közlekedést. Sok esetben nincs fedett garázs, és a szabad ég alatt tárolják az autókat. Ha Ön is ebben a helyzetben van, bizonyára tudja, hogy a gépjármű védtelen a környezeti hatásokkal szemben, és ez a következő hónapokban nagy veszélyt is jelenthet. Szűkösebb anyagi lehetőségek mellett is tehet ez ellen, hiszen dönthet a könnyűszerkezetes garázs mellett. A könnyűszerkezetes technológiával készült, fedett épület kivitelezése sokkal inkább megéri, mint hosszú időn keresztül bérleti díjat fizetni, vagy drágább anyagok felhasználásával építkezni. Az előregyártott garázs könnyen, és bármikor, az időjárási viszontagságoktól függetlenül felállítható az adott helyszínen. Hőszigetelést, biztonságot és megjelenést tekintve is elégedett lehet, ha él ezzel a nagyszerű lehetőséggel.

Gondoskodjon a vagyontárgyai védelméről időben! Biztosítsa a fedett, jól zárható helyiséget még a zord tél beköszönte előtt! Vegye fel a kapcsolatot cégünk, a LANI Építő Kft. szakembereivel, hogy minél hamarabb sor kerüljön a kivitelezésre! Több éves tapasztalattal vállaljuk a könnyűszerkezetes garázsok gyártását, célunk, hogy mindenki könnyen hozzá tudjon jutni a számára tökéletes méretű és kialakítású szerkezethez. Gyorsan szerelhető és szállítható, előregyártott garázsokat kínálunk, amelyek hely- és anyagtakarékosság szempontjából is eleget tesznek az igényeknek. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu weboldalon! Ossza meg velünk a terveit, és tegye fel a kérdéseit a 06-70-2848797-es telefonszámunkon!