Nincs megelégedve a fürdőszobájával, vagy most tervezi otthona kialakítását? Még nem találta meg a helyiségbe illő zuhanyzót? Sok időt és energiát spórolhat, ha nem az üzletek soraiból válogat, hanem egyedi zuhanykabin gyártása mellett dönt.

A mindennapi tisztálkodás során sok ember választja a tusolást, hiszen ez gazdaságos, kényelmes megoldást jelent. A higiéniai szempontok mellett a helytakarékosságnak is köszönhető a zuhanyzó alkalmazása, azonban nem egyszerű a tökéletes berendezést megtalálni. A széles választék ellenére sem biztos, hogy hamar rátalál az igényeinek, és a helyiség adottságainak megfelelő zuhanykabinra. Éppen ezért ha szeretne minél gyorsabban kiváló eredményre jutni, sokkal inkább megéri egyedi zuhanykabint készíttetni. Az előre gyártott kabinokkal szemben:

  • Biztonságos, ugyanis 8 mm-es edzett üvegből készül.

  • Könnyen igazítható az Ön elképzeléseihez.

  • Sokszínű, stílusos, egyedileg tervezhető.

  • Speciálisan kialakítható, látványelemekkel is gazdagítható.

Az egyedi zuhanyzó több generációt is képes kiszolgálni, hosszú éveken át eleget tesz az igényeknek, valamint növelheti az ingatlan értékét is. Profi szakemberek segítségével hamar megvalósíthatja a terveit!

Alakítson ki hangulatos, stílusos fürdőszobát, ahol jól érezheti magát a hét bármely napján! Tegye lehetővé a kényelmes tisztálkodást a helyiség adottságainak megfelelő, egyedi zuhanykabinnal! Cégünk, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. szakemberei készséggel állnak a rendelkezésére, bármilyen zuhanyzót szeretne a fürdőjébe. Több éves tapasztalattal vállaljuk az egyedi zuhanykabin gyártását, amely során kiváló minőségű anyagokat használunk fel. Személyre szabott megoldást nyújtunk, és igyekszünk a kérését minél rövidebb idő alatt teljesíteni. A részletek megbeszélését követően készítjük el a tervet, és ennek alapján adunk árajánlatot. Teljes körű szolgáltatást vehet igénybe, így ránk bízhatja az egyedi zuhanykabin tervezését, gyártását, szállítását, majd a beépítését is. Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és tekintse meg a korábbi munkáinkat a www.egyedizuhany.hu weboldalon! Ossza meg az elképzeléseit, és tegye fel a kérdéseit a 06-30-8649205-ös telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt az info@egyedizuhany.hu címünkre!