Ha szállítmányozással foglalkozik, bizonyára tudja, mennyire fontos a szabályoknak megfelelni. Nem maradhat el a tachográf használata, és az adatok rendszeres mentése sem, hiszen csak így kerülheti el a kellemetlen helyzeteket. Annak érdekében, hogy zökkenőmentes és gyors legyen a tachográf adatmentés, kérje profi szakemberek segítségét!

Az áruszállítás nem egyszerű feladat, fontos, hogy a sofőr felelősségteljesen végezze a munkáját, hiszen csak így érkezhet meg a kijelölt helyre időben. A munkavállaló, a rakomány, és a jármű védelme egyaránt lényeges. A biztonságos közlekedést és munkavégzést teszi lehetővé a tachográf, ami minden adatot rögzít és tárol. Ezek az információk pótolhatatlanok, ezért szükség van a meghatározott időközönkénti tachográf adatmentésre. Az előírtnál sűrűbben is sor kerülhet rá a biztonság érdekében, és célszerű profikra bízni. A tachográf adatmentés során nem veszhetnek el a lekért adatok, ugyanis emiatt problémát okozhat a pontos elszámolás, és kellemetlen helyzetbe kerülhet hatósági ellenőrzés alkalmával is. Érdemes olyan szolgáltatót választani, ahol teljes körű segítséget nyújtanak, akár tachográf adatmentésről, akár javításról, vagy új készülék beszereléséről van szó.

Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást vehet igénybe, ha felkeresi cégünk, a Kunstár és Társa Bt. szakembereit! Több éves tapasztalattal, megbízható eszközökkel vállaljuk a tachográf adatmentést. Minden a rendelkezésünkre áll, amelyek lehetővé teszik a gyors, sikeres tachográf adatmentést. Amennyiben tachográf beszerelésére, vagy a meglévő készülék javítására van szükség, szintén számíthat ránk. Igyekszünk minél rövidebb időn belül eleget tenni a kérésének. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.kunstartachograf.hu weboldalon!

Végezze a munkáját felelősségteljesen, tegyen eleget az előírásoknak! Ne feledkezzen meg a tachográf adatmentésről! Kérje a segítségünket, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban jusson megoldásra! Vegye fel a kapcsolatot velünk a 06-30-4581185-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!