Szakkatalógus

Műszaki vizsgára foglalhat időpontot online is!

Ön sem feledkezett meg arról, hogy mikor szükséges a járművét műszaki vizsgára vinni? A meghatározott időközönként kötelező műszaki vizsga a balesetmentes, biztonságos közlekedést szolgálja, ezért minden tulajdonos kötelessége ennek az előírásnak eleget tenni. Ha hamarosan esedékes lesz a vizsgáztatás, érdemes online időpontot foglalni, és megbízható cég szolgáltatását igénybe venni, így rengeteg időt és energiát spórolhat meg.

Bármilyen forgalomban lévő, rendszámmal ellátott járművel rendelkezik, nélkülözhetetlen az érvényes műszaki vizsga. Négy évnél idősebb autók esetében kétévente van szükség a műszaki vizsgára, amely során kiderül, hogy műszakilag és környezetvédelmi szempontból megfelel-e a jármű a Közlekedési Hatóság követelményeinek. Érvényes személyi okmányokkal, és forgalmi engedéllyel kérheti a vizsgáztatást, ha nem Ön a tulajdonos, akkor írásbeli meghatalmazás szükséges. Egy formanyomtatvány kitöltését követően kerülhet sor a műszaki vizsgáztatásra, követelmény a jármű tiszta, felkészített állapota, valamint a megfelelő műszaki állapot. Annak érdekében, hogy minden a legegyszerűbben, a lehető leggyorsabban történjen, és ne kelljen az esetleges problémák miatt aggódnia, érdemes a járművet a műszaki vizsga előtt alaposan ellenőrizni, az esetleges hibákat javítani. Jogszabály rendelkezik arról, hogy a lejárat előtt harminc napon belül bármikor lebonyolítható a műszaki vizsgáztatás, ettől függetlenül a lejárat napjától indul az újabb két év érvényesség.

Ha szeretné az Önnek legmegfelelőbb időpontot kényelmesen kiválasztani, és a műszaki vizsgával kapcsolatos teendőket minél kényelmesebben intézni, foglaljon időpontot online! Cégünk, a CARACE Autótechnika Kft. megbízható segítséget nyújt Önnek. Online foglalhat időpontot, így elkerülheti a felesleges várakozást, és minden fontos információhoz hozzájuthat a www.caracekft.hu weboldalon. Bármilyen kérdése merül fel a műszaki vizsgával kapcsolatban, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-6181726-os telefonszámon, vagy érdeklődjön a karasz.imre@carace.hu e-mail címünkön!