Szakkatalógus

Óvodai, bölcsődei játékok – Tegye színesebbé a kicsik mindennapjait!

Korszerűsítést tervez az intézményében? Szeretne a kisgyermekeknek több játékkal kedveskedni, vagy szükség van a régi szerkezetek cseréjére? A bölcsődei és óvodai játszótér kivitelezése során nagy odafigyelésre van szükség, hiszen fontos, hogy a kicsik biztonságos környezetben tudjanak szórakozni.

A játszótéren kiélhetik a gyermekek a mozgás iránti vágyukat, tapasztalatokat gyűjthetnek, szabadon engedhetik a képzeletüket. A különféle játékelemek sokat segítenek a fejlődésükben, ezért fontos, hogy rendelkezésre álljanak a közterületeken, és az intézményekben is. A szabadtéren elhelyezett szerkezetek lehetővé teszik, hogy a friss levegőn, felszabadultan játszanak a kicsik, így nem csak kiváló élményekkel gazdagodhatnak, hanem könnyebben megőrizhetik az egészségüket. Ha Ön a felelős a bölcsődei vagy óvodai játszótér kivitelezéséért, érdemes profi csapat segítségét kérni, akik biztonságosan használható, kiváló minőségű játszótéri eszközöket adnak át. A szabad ég alatt található játékok folyamatosan ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak, és más környezeti tényezőknek, ezért lényeges, hogy erre is gondoljon az óvodai és bölcsődei játszótér kivitelezésekor. Az időtálló, strapabíró anyagokból készült termékekben nem csalódhat. Az óvodai és bölcsődei játszótér kivitelezése során a megfelelő burkolatról sem szabad megfeledkezni, ugyanis jelentős mértékben múlik ezen a balesetek megelőzése.

Gondoskodjon a kisgyermekek felhőtlen időtöltéséről biztonságos és izgalmas játékokkal! Válasszon BIOHÁRS játszótéri eszközeink közül, amelyekkel nagy mosolyt csalhat a kicsik arcára minden nap! Több, mint 20 éves tapasztalattal nyújtunk segítséget az óvodai és a bölcsődei játszótér kivitelezéshez. Kedvező áron, garanciával biztosítjuk a megfelelő termékeket, széles kínálatunkban megtalálhatók többek között a rugós játékok, a hinták, a várak, a mozgásfejlesztők, a csúszdák, a homokozók, és egyéb kreatív játékok is. Szerepjátékokhoz kiválóan használható, közlekedési eszközt utánzó szerkezeteket is beszerezhet tőlünk. Bármekkora terület áll rendelkezésre a bölcsődei vagy óvodai játszótér kivitelezéséhez, nálunk hozzájuthat az ideális építményekhez. Szerezzen bővebb információt a www.biohars.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-6114617-es telefonszámunkon, vagy a jatszoterek@gmail.com e-mail címünkön!