Szakkatalógus

Csőtörés elhárítás a fürdőszobában és a wc-ben

Vizes folt jelent meg a falon, ami folyamatosan terjed? Szivárog a nedvesség a csempézett felület fugáin keresztül? Forog a vízóra kereke akkor is, amikor sehol nem használ vizet? A vízvezetékek nagyon kellemetlen hibái közé tartozik a csőrepedés és a csőtörés. Fontos a gyors és megbízható megoldás, ezért tanácsos minél hamarabb szakemberek segítségét kérni!

A háztartások működtetéséhez alapvető fontosságú a víz bevezetése. A csőrendszerekben történhetnek meghibásodások, kialakulhatnak repedések, törések, és egyéb problémák is. A megfelelő használat, és a rendszeres karbantartás ellenére is előfordulhat csőtörés. Ha odafigyel a lefolyók tisztítására, és helyesen használja a rendszert, akkor könnyebben megelőzheti a kellemetlenségeket. Ha ennek ellenére vízfolyást tapasztalhat az ingatlanában, fontos, hogy minél hamarabb kiderítse az okát. A csőtörés általában egyértelmű nyomokat hagy. Ha vizesedést vesz észre bárhol a falon, vagy tócsa jelenik meg a padlóburkolaton, akkor nagy esély van arra, hogy csőtörés történt. Az idő múlásával egyre rosszabbá válhat a helyzet, néhány nap alatt akár több havi vízmennyiség elfolyhat, ami miatt magas vízszámla összeggel, és komoly károkkal szembesülhet. Ön ismeri a vízvezetékrendszerét, így kizárásos alapon, megfigyeléseket végezve kiderítheti a probléma helyét és okát. Ebben az esetben tehet annak érdekében, hogy ne történjen nagyobb kár, és megszűnjön a vizesedés. A javításhoz mindenképp szükséges szakember segítségét kérni, de legtöbbször azt is csak a vízvezeték-szerelő tudja megmondani, hogy mi okozza a bajt. A korszerű műszerek sokat segítenek abban, hogy minél gyorsabban sikerüljön a csőtörés elhárítása. A hiba helyének pontos behatárolásával költséghatékonyan, felesleges bontás nélkül kerülhet sor a csőtörés elhárítására.

Bárhol gyanakszik csőtörésre, kérje szakembereink segítségét! Bontás nélkül, megbízható eszközökkel állapítjuk meg, hogy pontosan hol van szükség a csőtörés elhárítására. Igyekszünk a felmerült problémát a lehető legrövidebb időn belül megoldani. Informálódjon részletesen a szolgáltatásainkról a www.csőtörés.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9143588-as telefonszámunkon!