Szakkatalógus

Üvegkorlátok: légies hatás és biztonságos környezet

Szeretne extravagáns megjelenést kölcsönözni otthona belső terének? Tágas, világos tér kialakítását tervezi, ahol szükség lesz korlát építésére? Más üvegmegoldásokhoz hasonlóan az üvegkorlátok is beengedik a fényt, emellett pedig biztonságosak, és jól mutatnak bármilyen stílusú környezetben.

Az üveg sokoldalúan felhasználható anyag, elegáns megjelenése, és fényáteresztő tulajdonsága miatt évszázadok óta alkalmazza a belsőépítészet. Egyre többen döntenek üvegkorlát készítése mellett a kemény, karcálló felület, a könnyű tisztíthatóság, és a stílusos megjelenés miatt. Az előtérben, a teraszon, a bejáratnál egyaránt kiváló ötlet üvegkorlátot elhelyezni. Ha szálláshelyet, vagy más létesítményt működtet, bevásárlóközpont kialakítását vagy felújítását tervezi, netán irodai környezetben van szükség korlát építésére, szintén érdemes az üveg mellett dönteni. Nem kell kompromisszumot kötnie, ugyanis lehetősége van egyedi üvegkorlátot rendelni, amit a saját elképzeléseinek megfelelően gyártanak. Fontos, hogy edzett üveg felhasználására kerüljön sor, ami 8-10-szer ellenállóbb, terhelhetőbb, mint a hagyományos üveg. Bármekkora méretű, akár mintával ellátott üvegkorlátot is rendelhet, amivel egyszerűen gondoskodhat a biztonságról.

Érjen el légies hatást, gondoskodjon a stílusos kialakításról, és garantálja a biztonságot üvegkorláttal! Ne elégedjen meg a középszerű megoldással, használja ki az egyedi üvegkorlát készítés előnyeit! Ossza meg velünk egyéni elképzeléseit, és teremtsen olyan környezetet, ahol igazán jól érezheti magát! Cégünk, a Smaragd Üvegcentrum Kft. segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást! A legjobb szakemberekkel dolgozunk, több éves tapasztalattal nyújtunk színvonalas szolgáltatást. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül eleget tenni a kérésének, bárhol szeretne üvegkorlátot elhelyezni. Magas minőségű anyagok felhasználásával, korszerű technika alkalmazásával vállaljuk az egyedi üvegkorlátok készítését.

Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és az általunk nyújtott lehetőségekről a www.smaragduveg.hu weboldalon! Egyéni igényeivel, és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-30-3538394-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a smaragduveg@gmail.com e-mail címünkre!