Szakkatalógus

Fogászat, szájsebészet jól felszerelt, higiénikus környezetben

Érzékennyé vált a foga, de a járvány miatt nem szívesen látogat fogászati rendelőbe? Fontos, hogy a probléma okát minél hamarabb kiderítse, és szükség esetén sor kerüljön a fogászati beavatkozásra. Az állapotfelmérést, a fogászati kezelést, és a szájsebészeti eljárást sem célszerű halogatni, hiszen emiatt kialakulhat komolyabb betegség is. Teljes körű higiéniai feltételek mellett nem kell aggódnia!

A fogak állapota jelentős hatást gyakorol a fizikai, a mentális és a szociális egészségre is. Jelentős az esztétikai szerepük, és az egészséges fogak nem csak szépek, hanem jó közérzetet is biztosítanak. A nem megfelelően ápolt fogak kellemetlen szájszagot okoznak, és különböző betegségek kialakulására lehet számítani. Éppen ezért nagyon fontos a rendszeres és alapos fogápolás, ha pedig érzékeny, esetleg fáj a foga, tanácsos minél hamarabb fogorvost felkeresni. A későn felfedezett betegségek kezelése komplikáltabb, hosszadalmasabb lehet, ezért jobb, ha időben sor kerül a fogászati ellenőrzésre, és a kezelések elvégzésére. Előfordulhat, hogy bonyolultabb foghúzásra, vagy foghiány pótlására, esetleg sérülések kezelésére van szükség, ilyen esetekben szájsebészeten tudnak segíteni.

A legjobb kezekben tudhatja magát, ha Fogtündér Fogászati Rendelőnket választja! Bármilyen fogászati kezelésre, vagy szájsebészeti beavatkozásra van szükség, igyekszünk minél rövidebb időn belül időpontot adni. Színvonalas szolgáltatásunkat a járvány idején is igénybe veheti, kiemelt figyelmet fordítunk a teljes körű higiéniai feltételek megteremtésére. Tudjuk, hogy mennyire fontos a biztonságos környezet, ennek érdekében folyamatos levegő- és eszközfertőtlenítés zajlik, odafigyelünk a rendszeres kézmosásra, az egyszer használatos kesztyűk alkalmazására. Jusson hasznos tanácsokhoz, és olvasson részletesen fogászati rendelőnk szolgáltatásairól a www.fogtunderek.hu weboldalon!

Ha fáj a foga, vagy időszerű az állapotfelmérés, és nem szeretne komolyabb problémát, ne halogassa a fogászati ellenőrzést! Kérjen időpontot a 06-23-356500-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@fogtunderek.hu címünkre!