Szakkatalógus

Egyes sírkövek a befejezett élet emlékére

Szeretne családtagjának méltó emlékhelyet állítani, vagy a hozzátartozói gondjain enyhíteni, amikor Ön elhalálozik? Többféle anyagból, színben és díszítményekkel választhat a különböző, egyes sírkövek közül, vagy lehetősége van egyéni igényei alapján készített emlékművet készíttetni.

Mindig nagy veszteség, és hatalmas szomorúság, ha valaki elveszíti egy barátját vagy családtagját. A gyász lelkiállapotában nagyon nehéz a temetéssel, és annak megszervezésével foglalkozni. Bizonyára Ön is szeretne egy szép emléket állítani, egy megfelelő sírhelyet választani elhunyt szerettének. A sírkövek elkészítéséhez speciális szakértelemre van szükség, különböző méretű és anyagú egyes sírkövek közül választhat. A rendelésnél igazodhat a saját elképzeléseihez, vagy gondolhat arra, hogy az elhunytnak milyen kívánsága lenne. Vannak, akik már előre gondolnak erre, foglalkoznak ezzel a témával, kiválasztják a sírhelyüket, és megrendelik az egyes sírkövek közül a nekik megfelelőt. Ebben az esetben a hátrahagyott család már mentesül a feladat alól. Az egyes sírkövek lehetnek egyszerűek és díszítettek is. Lehetősége van virágtartók, és egyéb díszítőelemek kiválasztására, amelyek még szebbé tehetik az emlékhelyet. Az egyes sírkövek színét és anyagát széles kínálatból tudja megrendelni. Vásárolhat a már elkészített egyes sírkövekből, de kérhet egyéni igényei szerint teljesen új, az előre készített típusoktól eltérő emlékművet.

Egyedi, időtálló, kiváló minőségű anyagokból készült egyes sírköveket kínál cégünk, a Hungránit Bt.! Négy generációs családi vállalkozásunk ezen a néven közel 30 éve működik sikeresen, nagy tapasztalattal vállaljuk a különböző méretű és típusú sírkövek készítését. Többféle kő anyag, jól felszerelt géppark áll rendelkezésre, így könnyen meg tudjuk valósítani az elképzeléseit. Jusson bővebb információhoz a www.hungranit.hu internetes oldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-29-413564-es telefonszámunkon, vagy a hungranit@gmail.com e-mail címünkön!