Szakkatalógus

Öntapadós fólia nyomtatás – 4C nyomtatási technikával

Szeretné, ha egyre többen ismernék a szolgáltatását? Olyan reklámeszközt keres, aminek a segítségével minden korosztályt elérhet? Használja ki a 4C nyomtatási technika előnyeit, és döntsön az öntapadó fólia gyártása mellett! Ez a nagyszerű megoldás kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható.

Rengeteg nyomdai kellék, és egyéb eszköz áll rendelkezésre, amelyekkel hatékonyan népszerűsítheti a szolgáltatását. Napjainkban kiemelt szerepe van az online marketingnek, azonban még mindig fontos a kézzel fogható, látványos marketingeszközök használata is. A plakátok, a szórólapok, a prospektusok, és egyéb nyomtatványok nagyon sokat segíthetnek az ügyfélkör bővítésében. Speciális módszer az öntapadós fólia nyomtatás, amit egyéni igényeinek megfelelő méretben vállalnak a szakemberek. A korszerű 4C nyomtatási technikának köszönhetően bármennyire összetett lehet a grafika. Kültéren és beltéren egyaránt előnyére válhat, tömegközlekedési eszközök megállóiba, ablakokra, és számos más felületre elhelyezheti az ábrákat, szövegeket. Az öntapadós fólia nyomtatása széles körben alkalmazható, időtálló megoldás. Fontos, hogy az öntapadós fólia gyártását hozzáértő szakemberekre bízza, akik magas minőségű anyagok felhasználásával dolgoznak, és egyéni kérése alapján készítik el a reklámeszközöket.

Beltéri és kültéri öntapadós fólia gyártásával foglalkozó cégünk, az Uno Reklám Kft. magas színvonalú szolgáltatást nyújt kedvező áron! 30 éves tapasztalattal vállaljuk a különböző reklámeszközök készítését, helyszíni installálását, és a karbantartásukat is. Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk nagy figyelmet fordít az újdonságok alkalmazására, többek között 4C nyomtatási technikával is dolgozunk. Bárhova, és bármekkora méretben szeretné az öntapadós fólia nyomtatását megoldani, számíthat ránk. Ha műanyag ponyvára, épület hálóra, vagy bármilyen más felületen tervezi a reklámozást, szintén érdemes hozzánk fordulni. Tekintse meg a korábban elkészült munkáinkat, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.unoreklam.hu weboldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-27-342415-ös telefonszámon, vagy az info@unoreklam.hu e-mail címen!