Szakkatalógus

A téli gumi a biztonságos közlekedés alapfeltétele a hideg időben

A hideg, csapadékos időben csak akkor közlekedhet biztonságosan, ha téli gumikkal felszerelt az autója. A téli gumiabroncsok tulajdonságai jelentős mértékben eltérnek a nyári változatoktól, ezért nagyon fontos, hogy időben sor kerüljön a cserére. Téli gumi webshopban könnyen megtalálhatja a legmegfelelőbb termékeket, és kényelmesen rendelhet otthonról!

A gumiabroncsok cseréjére tartósan 7 fok alatti vagy feletti hőmérséklet esetén van szükség. A következő időszakban számítani kell az alacsonyabb hőmérsékletre, a hóra, a fagyra, a rosszabb látási viszonyokra. A megváltozott útviszonyok miatt elengedhetetlen a téli gumiabroncsok használata, amelyek alapvetően befolyásolják a gépjármű viselkedését. A téli gumik anyaga a hidegben kevésbé keményedik, jobban tapad az útfelülethez, így kevésbé merülhet fel probléma a kormányozhatósággal, és megállás alkalmával. A téli gumiabroncsok futófelülete jelentős mértékben különbözik a nyári változatoktól, ugyanis nagyobb a profilmélységük, sűrűn helyezkednek el a lamellák, és magas szilika tartalmú anyagból készülnek. Fontos, hogy tavasszal már ne ezekkel a gumikkal közlekedjen, mivel a magasabb hőmérséklet hatására túlságosan lágyak lesznek, és rendkívül intenzíven kopnak. Bármilyen típusú gépjárművel indul útnak, a jelenlegi időszakban ne feledkezzen meg a téli gumik felszereléséről, hiszen ezen múlhat a saját, és utastársai épsége is!

Ha szeretné a megfelelő méretű és típusú téli gumiabroncsokat minél egyszerűbben beszerezni, tekintse meg cégünk, a Szupi-Team Kft. széles kínálatát! Személyautó és teherautó téli gumik egyaránt megrendelhetők a www.szupigumi.hu internetes oldalon, így kényelmesen, bármikor kiválaszthatja a tökéletes termékeket. Kategória, ár, évszak és állapot alapján használható keresőnkkel szűkítheti a rendelkezésre álló téli gumik listáját. Amennyiben kérdése merül fel az abroncsokkal kapcsolatban, készséggel állunk a rendelkezésére. Hívja bizalommal a 06-20-4872833-as telefonszámunkat, vagy érdeklődjön a szupi.szunyogh@gmail.com e-mail címünkön!