Szakkatalógus

Mák termeltetés eredményesen

Szeretné a földterülete előnyeit kihasználni, de nem áll rendelkezésére a megfelelő anyagi háttér? Még nem tudja, honnan szerezzen be kiváló minőségű mák vetőmagokat? Minden feladatot könnyen megoldhat, és nem okozhat gondot a finanszírozás sem, ha mák termeltetéssel foglalkozó szakemberekkel működik együtt. Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni!

Már csak néhány hónap, és ismét megkezdődhet a munkavégzés a kertekben, és a nagyobb földeken is. Az ország éghajlati adottsága a tavaszi mák termesztésének kedvez, a talaj szikkadása után célszerű a mák vetőmagokat elvetni. A mákot hagyományosan étkezési célból termesztik, valamint lehetőség van a máktokból kinyerhető alkaloid származékok előállítására. Nagy jelentősége van gazdaságilag, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a növényvédelmére. Ha a földterülete nem fertőzött gyommagvakkal, évelő kétszikűekkel, és nem okoz gondot a rendszeres öntözés, akkor megéri a mák vetőmagok mellett dönteni. Könnyen hozzájuthat a megfelelő mennyiségű és minőségű mák vetőmagokhoz, megkímélheti magát a drága berendezések fenntartásától, és egyszerűen biztosíthatja a növények gondozásához szükséges feltételeket, ha mák termeltetéssel foglalkozó, megbízható szakemberekkel működik együtt. Ha kihasználja ezt a lehetőséget, nem kell a földterületétől megválni, továbbra is a megszokott környezetben tevékenykedhet, és számíthat a biztos bevételre.

Feledkezzen meg a problémákról, és végezze a munkáját eredményesen! Kérje a segítségünket, hogy semmilyen gond ne merüljön fel a növények gondozása során! Cégünk, a Hungaro-farm Kft. biztosítja a magas minőségű mák vetőmagokat, és más magvakat is. A teljes termést felvásároljuk fix áron, valamint vetőmag tisztítási szolgáltatást is nyújtunk. Több éves tapasztalattal támogatjuk abban, hogy hosszú távon jelentős összeget tudjon megspórolni.

Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.hungarofarm.hu internetes oldalon, és keressen bennünket! Hívja bizalommal a 06-1-3889355-ös telefonszámunkat, vagy érdeklődjön a mák termeltetéssel kapcsolatban a masa.beata@hungarofarm.hu e-mail címen!