Szakkatalógus

Kamionmentés gyors és szakszerű segítséggel

Ha rendszeresen vezet a hideg téli időben, bizonyára tudja, hogy mennyire fontos az óvatosság, és az alkatrészek alapos ellenőrzése. Sajnos mindezek ellenére is előfordulhat meghibásodás, baleset, ezért fontos, hogy tudja, hova fordulhat segítségért ilyen esetekben! A kamionmentés terén nélkülözhetetlen a profizmus!

A különböző áruk szállítására mindenhol szükség van, erre a célra alkalmasak a tehergépjárművek. Nem csak az országon belül, hanem sokkal hosszabb utakon is meg kell oldani a termékek fuvarozását, amit a kamionsofőrök végeznek. Ha Ön is ezen a területen dolgozik, tudja, hogy felelősségteljes munkavégzésről van szó, és nem könnyű a feladatokat jól teljesíteni. Sofőrként a saját, az áruk, és a jármű biztonságáért is felelős. Ha betartja a megengedett maximális sebességet, eleget pihen, és körültekintően tájékozódik, akkor is előfordulhat műszaki meghibásodás, vagy egy baleset. Fontos, hogy tisztában legyen azzal, mit tehet, ha kamionmentésre van szükség. A kamionmentés sokkal bonyolultabb, mint az autómentés. Speciális eszközökkel, és rendkívül erős gépekkel oldható meg a mozgásképtelenné vált jármű vontatása. Hozzáértő, tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségével gyorsan, megbízható módon kerülhet sor a kamionmentésre. Bárhol, és bármilyen ok miatt kerül bajba, fontos, hogy minél gyorsabban cselekedjen, hiszen torlódást okozhat az úton. Előfordulhat, hogy éjszaka, hétvégén, vagy ünnepnapon kell problémával szembesülni. Ilyenkor is rendelkezésére állnak a kamionmentéssel foglalkozó szakemberek, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél hamarabb tudja az útját folytatni.

Bármikor van szüksége kamionmentésre, vegye fel a kapcsolatot velünk! Cégünk, a Truck Assistance Hungary Kft. csapata indulásra kész! Profi felszereléssel érkezünk a helyszínre, kedvező áron nyújtunk megbízható segítséget. Informálódjon részletesen tevékenységünkről a www.kamionmentés.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal! Hívja az éjjel-nappal elérhető 06-20-9277567-es telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet a kamionmentes@yahoo.com e-mail címünkre!