Szakkatalógus

Veszélyes hulladék szállítás szabályosan, szakszerűen

A szakszerű hulladékkezelés igen nagy jelentőséggel bír környezetünk védelme szempontjából. Lakossági szinten ez általában kimerül abban, hogy az emberek elkülönítik a háztartási szemetet, az újrahasznosítható hulladékot, valamint a veszélyesnek minősülő hulladékot. Ám vállalati szinten ennél többre van szükség, különösen abban az esetben, ha nagy mennyiségű veszélyes hulladék termelődésével kell számolni a helyszínen. Egy olyan cégnek, ami üzemanyagtöltő állomást üzemeltet, komoly felelőssége van a hulladékkezelés terén, ezért szüksége van egy olyan partnerre, ami veszélyes hulladék szállítást vállal.

Az a hulladék, ami közvetlenül vagy közvetetten veszélyezteti az emberi egészséget és az élővilágot, veszélyesnek minősül. Egy üzemanyag töltőállomáson kifejezetten nagy mennyiségben képződik ilyen hulladék, ami speciális kezelést igényel. Fontos tudni, hogy a veszélyes hulladék szállítása, valamint kezelése egyaránt engedélyköteles tevékenység. Egy ilyen feladat elvégzése során különös gonddal kell eljárni, a munka csak megfelelő szaktudás és gyakorlat, valamint a célnak megfelelő eszközök birtokában végezhető. Ennélfogva alaposan meg kell fontolni, hogy a cégek milyen partnert választanak a veszélyes hulladék szállításra.

Amennyiben cégvezetőként Ön is érzi a felelősségét a környezetvédelem kapcsán, válasszon megbízható partnert a veszélyes hulladék szállításra! A Triász-95 Kft. szakértőire számíthat! Rendelkezünk a szükséges felszereléssel és a jogszabályban meghatározott engedélyekkel, így ha ránk bízza a veszélyes hulladék szállítást, biztos lehet benne, hogy szabályosan jár el. Munkánkat szakszerűen, precízen végezzük, hiszen mi is tisztában vagyunk a saját felelősségünkkel. Amennyiben szeretné megismerni a részleteket, látogasson el a www.triasz-95kft.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat tevékenységünkről! Ha pedig igénybe venné a veszélyes hulladék szállítás szolgáltatást, esetleg kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba a +36-42-403-049-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet weboldalunkon keresztül!