Szakkatalógus

Ponyvagyártás igény szerint, reklámfeliratozással

Szállítmányozással foglalkozik, és szeretne új ponyvát a tehergépjárműre? Nélkülözhetetlen munkaeszköze a gépkocsi, amivel népszerűsítene is? Oldalrolós és hagyományos vámzáras ponyvagyártásra egyaránt van lehetőség, szerelje fel a legmegfelelőbb típussal a járművét!

A teherszállításra alkalmas közúti járművek, és a különleges felépítmények esetében egyaránt szükség van ponyvára. Fontos, hogy kifogástalanul illeszkedő ponyvagyártásra kerüljön sor, hiszen csak így tudja a funkcióját megfelelően betölteni. Ha fuvarozik, vagy az áruk ki- és bepakolását végezni, bizonyára igyekszik a feladatokat a lehető legegyszerűbben, minél gyorsabban elvégezni. Ezt a célt szolgálja az oldalrolós ponyva, ugyanis ez a változat könnyen elérhetővé teszi az árukat. A leggyakrabban ilyen típust választanak a ponyvagyártás alkalmával, hiszen ezáltal nagy rakfelület szabadítható fel. Kisebb teherautónál használhat teliponyvát, aminek a nyitása az oldalak felhajtásával történik. Egyéni elképzelése szerint, az ideális méretben kérheti a ponyvagyártást, Ön választhatja ki a színt és a típust is. Célszerű a reklámozási lehetőségre is gondolni, hiszen a ponyva felülete kiválóan alkalmas a különböző üzenetek továbbítására. Kreatív ábrákat, logót, szöveget, különféle képeket tüntethet fel, amelyeket szintén a kérése szerint jelenítenek meg a ponyvagyártás során.

Könnyítse meg a le- és felrakodást egyszerűen használható, időtálló ponyvával! Használja ennek felületét reklámozásra, és népszerűsítsen hatékonyan! Cégünk, a Hungaplan Kft. kiváló minőségű termékeket nyújt kedvező áron. Egyéni igényei szerint vállaljuk a ponyvagyártást, oldalrolós kivitelű, és hagyományos vámzáras változatot egyaránt beszerezhet tőlünk. Biztonsági ponyvagyártás esetén is a rendelkezésére állunk, amire nagy szüksége lehet az áruk problémamentes szállítása érdekében. Tekintse meg a korábban elkészült ponyvákat, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.hungaplan.hu weboldalon! Kérésével, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-96-364057-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a hungaplan@t-online.hu e-mail címünkre!