Szakkatalógus

Gyorsházak kulcsrakészen!

A gyorsházak kulcsrakész állapotban átvehetőek már néhány hónap után! Mindannyian szeretnénk a legrövidebb idő alatt egy saját és lehetőleg új otthont birtokba venni. Sokan választják ennek a célnak az eléréséhez a gyorsházakat. Mi az egyik fő különbség a megszokott technológiával készülő ingatlanok és a gyorsházak között? Az előbbi módon készülő ingatlanokat megépítik, míg a gyorsházakat vagy kész házakat össze szerelik ugyanúgy a helyszínen. Ennek a különbségnek köszönhető az is, hogy a gyorsházakat egyre többen fedezik fel maguknak.

Nyugaton ez a technológia már régóta elfogadott és kellően nagy népszerűséget is elért. Az építőelemek és az épületek szerkezete együttesen olyan ellenálló és alkalmazkodóképes, hogy sokféle éghajlaton és környezetben tudja a maximumot nyújtani. A gyorsházak elkészültének ideje töredéke a tégla épületekének, ám élettartamuk többszöröse ennek és a megbízhatóságuk is megkérdőjelezhetetlen. Tehát határidő csúszások és megnövekedett költségek nélkül lehet teljesen kulcsrakész otthona bárkinek kimagasló minőségben! Egy ingatlan komoly összegbe kerül önmagában is, így fontos a kiszámíthatóság és a hosszú távú minőség is.

A www.konnyu-szerkezet.hu webcímen a TAKSONY H-BEK Építőipari és Ingatlanforgalmi KFT. honlapja mutatja meg az érdeklődők számára, hogy milyen lehetőségek vannak egy gyorsházban. Külsőre olyanok ezek az épületek, mint a többi ingatlan, de belsőre jóval többet rejtenek. Aki egyszer birtokba vesz egyet és saját elképzelések alapján kivitelezett gyorsházba költözik, az megbizonyosodhat arról, hogy jól választott. Ezeknek az épületeknek a sokoldalúsága elegendő ahhoz, hogy többek legyenek egyszerű hétvégi háznál vagy nyaralónál, mert több generációt is ki tudnak szolgálni, több évtizedet megélni.

A további részletekről tudjon meg többet kollégáinktól, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Írjon nekünk az info@konnyu-szerkezet.hu email címre vagy a taksonyhbek@gmail.com-ra, de hívhat minket a +36-30/444-1590, +36-1/283-0927 telefonszámok egyikén is!