Szakkatalógus

Épületek és építmények bontása biztonságosan és gyorsan

Ingatlan építését tervezi, de csak a régi épület bontása után kerülhet sor a kivitelezésre? Gyors megoldásra van szüksége? Az épületek bontása során be kell tartani néhány szabályt a biztonságos lebonyolítás érdekében, ezért fontos, hogy hozzáértő szakemberekre bízza a feladatot.

Számos esetben lehet szükség épületek vagy építmények bontására. A munkálatok megkezdése előtt meg kell bizonyosodni arról, hogy hatóság jóváhagyása nélkül elvégezhető-e a feladat. Előfordulhat, hogy bontási engedélyre van szükség, például ha műemlékről van szó. Ezt követően kerülhet sor a közművekről való lekapcsolásra, a berendezések, majd a nyílászárók, a burkolatok, a tetőszerkezet, a kémény, a vezetékek eltávolítására. Ha mindez megtörtént, akkor következhet a teljes épület bontása, amit célszerű korszerű gépekkel elvégezni. A legjobb megoldás, ha olyan szakemberek segítségét kéri, akik többféle géppel rendelkeznek, és vállalják a törmelékek szállítását is. A különböző hulladékokat fontos elkülöníteni, és a megfelelő helyre elszállítani. Az előírások betartása, és a biztonság érdekében ezen a téren tapasztalt szakemberekkel célszerű együttműködni. Bizonyára az épület bontása után szükség van a tereprendezésre, majd tervezi az útépítést, esetleg a kertépítést is. Sok időt és pénzt spórolhat, ha mindent egy kézben tudhat, és nem kell másik szolgáltatót is keresni.

Ha szeretné az épület vagy építmény bontását zökkenőmentesen, minél rövidebb idő alatt megoldani, forduljon hozzánk segítségért! Közel 20 éve működő cégünk, a Böhmer Kft. magas színvonalú szolgáltatást nyújt elérhető áron. Korszerű gépparkkal rendelkezünk, és hozzáértő szakemberekkel dolgozunk együtt. Az előírásoknak megfelelően, rövid határidőn belül vállaljuk az épületek bontását, és más feladatok elvégzését is. Az ömlesztett áruk szállítását, a tereprendezést, a parkolók építését szintén ránk bízhatja. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.bohmerkft.hu internetes oldalon, és keressen bennünket bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-28-559495-ös telefonszámon, vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címünkön!