Szakkatalógus

Sószoba: kisgyermekes szülők számára is ideális megoldás

Légzőszervi panaszokkal küzd, vagy szeretne másoknak segíteni? Kiváló ötlet a sószoba kialakítása, amit otthonában, vagy üzleti célból is megvalósíthat. Ezáltal egyszerre többen gyógyulhatnak, gyermekek és felnőttek is kihasználhatják a nagyszerű sóklíma előnyeit.

Az egészséges életmód része a helyes légzés, a szabad levegőn eltöltött sok idő. A tiszta levegő biztosítása egyre nagyobb nehézséget okoz napjainkban, pedig ez lényeges a légzőszervrendszer egészségének érdekében. Fontos, hogy minél többet törődjön a betegségek megelőzésével, különösen a jelenlegi helyzetben. A mozgás és a friss levegő nagyon jót tesz az emberi szervezetnek, de ehhez szükséges ezt rendszeresen végezni. Ha nincs lehetősége elég gyakran szabadban tartózkodni, nem teheti meg, hogy sétáljon, kiránduljon, akkor más módszert szükséges választani. Rendkívül jó megoldás, ha sószobát alakít ki a családja részére, vagy beruház, és ezzel a szolgáltatással kezd el foglalkozni. Nagy igény van a sógenerátor működtetésére, ezért ha megvalósítja ezt a lakóhelyén, akkor sok vendéget várhat. A sóklímával olyan környezetet alakíthat ki, ahol a levegő gyógyító hatást fejt ki, amit minden korosztály élvezhet. A sógenerátor használata nagyon jó légzőszervrendszeri betegségek megelőzése céljából, nyugtató és frissítő, pozitívan hat az egész szervezetre. Ha már kialakult valamilyen betegség, akkor a sóterápia segít a problémát helyrehozni, regenerálódni. Kitűnő gyógymód, semmiféle mellékhatása nincs, korosztálytól függetlenül bárki részt vehet sóterápián. A szülők és a gyermekek együtt gyógyulhatnak, így a sóterápia lehet akár egy közös kikapcsolódás, pihenés is. Nagyszerű ötlet családi és üzleti célra egyaránt sógenerátort vásárolni.

Vegye fel a kapcsolatot Asthma Rehabilitációs Centrumunk munkatársaival, hogy többet megtudjon a tőlünk beszerezhető vagy bérelhető sóklímáról! Az AREC technológiának köszönhetően mellékhatások nélkül gyógyulhat, és másoknak is segíthet. Az általunk nyújtott sógenerátor elektromos töltöttséggel rendelkező, a kishörgőkbe is könnyen lejutó sószemcséket juttat a levegőbe. Akár otthon, akár létesítményében szeretne sószobát kialakítani, érdemes hozzánk fordulni. Bővebb információért látogasson el a www.arec.hu internetes oldalunkra! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-9743217-es telefonszámon, vagy az arec@t-online.hu e-mail címen!