Szakkatalógus

Főzőzsámoly nagy mennyiségekhez!

A vendéglátóipari egységek konyháiban lényegében ugyanazok a műveletek zajlanak, mint az otthoni környezetben, mégis mások a követelmények, így a berendezést érintő igények is eltérőek. Arra kell törekedni, hogy a különböző munkafolyamatok a lehető legegyszerűbbek legyenek, ugyanakkor költségtakarékos megoldásokra van szükség. Mindez olyan ipari berendezések használatát követeli meg, mint amilyen a főzőzsámoly. Mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban, és hogyan érdemes választani?

főzőzsámoly egy speciális, kifejezetten nagy kapacitású tűzhely típus, ami jellemzően egy főzőhellyel rendelkezik. Vendéglátóipari egységek konyháiban a főzés elengedhetetlen berendezése, hiszen nagy mennyiségű étel elkészítésére, illetve melegen tartására alkalmas. A főzőzsámoly lényegében bárhol használható, akár szabadtéren is, melynek köszönhetően akkor is hasznos társ, ha a szokásostól eltérő környezetben kell megoldani a főzést.

A választásnál érdemes körültekintőnek lenni, mert többféle típus kapható, és figyelembe kell venni a helyszín adottságait, illetve az egyéni igényeket is. A működtetést illetően a gázzsámoly a leggyakrabban alkalmazott berendezés, de léteznek elektromos energiával üzemeltethető változatok is. Fontos, hogy tudni, hogy a gázzsámoly sokkal nagyobb teljesítményre képes, mint az elektromos típus, de értelemszerűen a lehetőségeknek megfelelően kell dönteni. Bármilyen üzemeltetésű berendezésre esik a választás, fontos, hogy strapabíró, könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható legyen.

Professzionális berendezéseket keres vendéglátóipari egysége konyhájába? A Cm Gasztro Kft. termékkínálatában többféle főzőzsámoly kapott helyet! Valamennyi termékünk kiemelkedő minőséget képvisel, így biztos lehet benne, hogy bármelyiket választja, hosszú távon számíthat majd a berendezésre. Nézzen körül nálunk, és intézze egyszerűen a rendelést a www.cmgasztro.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-70-624-6100-as és a +36-30-316-2731-es telefonszámon, valamint az info@cmgasztro.com e-mail címen!