Szakkatalógus

Kétrétegű térelválasztó üvegfal rendszer: mutatós, praktikus megoldás

Irodaépület kivitelezésére kerül sor, vagy felújítást tervez? Szeretne stílusos, egyedi módon kialakított teret? Érdemes a kétrétegű térelválasztó üvegfal rendszer előnyeit kihasználni, így elegáns környezet áll rendelkezésre, és elégedett lehet a hangszigeteléssel is.

Különböző lehetőségek közül választhat mindenki, amikor a belső tér kialakítására kerül sor. Ha irodákról, üzlethelyiségekről van szó, egyre többen döntenek az üvegfal alkalmazása mellett, hiszen ez egy rendkívül jó megoldás. Elegáns és sokoldalú térelválasztó, amit kültéren és beltéren egyaránt lehet használni. Amennyiben fényes, tágas, levegős terekre van szükség, ez a lehető legjobb módszer. Az üveggyártás technológiája folyamatosan fejlődik, így ma már kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkező üvegfalak kaphatók. Érdemes a kétrétegű térelválasztó üvegfal mellett dönteni, ami biztonságot nyújt, jól szigetel, időtálló. Nincs méretbeli korlátozottság, megoldható bármekkora felületű kétrétegű térelválasztó üvegfal elhelyezése. Ha a DEKO kétrétegű üvegfal mellett dönt, választhat műanyag tapétával előre kasírozott gipszkarton táblákat, amelyek több színben és méretben állnak rendelkezésre. Az üveg és a tömör elemek is könnyen beépíthetők az acél vázprofilok közé. Egyéni elképzeléseire van bízva, hogy az ajtók hova kerüljenek.

Alakítson ki különálló, zárt tereket kétrétegű térelválasztó üvegfal rendszerrel! Biztosítsa a nyugodt, kellemes környezetet ezzel a korszerű módszerrel! Cégünk, a VRT-Üvegfalak Kft. kiváló minőségű, időtálló, esztétikus és praktikus megoldásokat nyújt kedvező áron. Egyedi üvegfalak készítésével foglalkozunk, amelyeket egy- vagy kétrétegű változatban is tudunk biztosítani. Lehetőséget adunk DEKO kétrétegű üvegfal megrendelésére is, amit az elképzeléseinek megfelelően vehet át. Több, mint 20 éves tapasztalattal nyújtunk színvonalas szolgáltatást, precízen, minőségi anyagok felhasználásával dolgozunk. Jusson bővebb információhoz a www.vrt-uvegfalak.hu weboldalon, és ossza meg velünk az igényeit a 06-20-9789744-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címre!