Szakkatalógus

Tömítőelemek a problémamentes működtetéshez

Probléma merült fel a berendezése működtetése során, ugyanis nem megfelelő a tömítés? Több gép esetében van szükség a tömítőelemek cseréjére? Javítással vagy gyártással foglalkozik, ezért rendszeresen dolgozik tömítőelemekkel? Bármilyen típusú és méretű termékekre van szüksége, a legjobb megoldás, ha közvetlenül a gyártótól rendel egyéni igényei szerint.

A különböző gépek és berendezések használata során szükség van a mozgó elemek kopásának csökkentésére, valamint az élettartamuk növelésére. A környezet védelme, a megbízható működés, és az üzemi közeg kiáramlásának megszüntetése szintén lényeges feladatok. Mindezekben segítenek a tömítőelemek, amelyek rengeteg változatban elérhetőek. Számos típus és méret közül lehet választani, ezért fontos, hogy a célnak megfelelően szerezze be a tökéletes termékeket. Amikor sor kerül a tömítőelemek vásárlására, több szempontot célszerű figyelembe venni, mint például a hőmérséklet, a koptatás, a sugárzás, a nyomásingadozás mértéke, a környezet vegyi hatása. Követelmények az alakváltoztatási képesség, a keménység, a szilárdság, a hőállóság, a nyomással történő terhelhetőség, az átszivárgással szembeni ellenállás. Lágy, kemény, kombinált anyagú tömítőelemek, és tömítőmasszák különböztethetőek meg, amelyek közül könnyen kiválaszthatja az ideális termékeket, ha gyártó szakemberek tanácsát kéri.

Biztosítsa a megfelelő típusú és méretű tömítőelemeket, hiszen ezen múlhat a berendezések, a gépek helyes működése! Szerezzen be megbízható helyről kiváló minőségű tömítőelemeket, amelyek hosszú időn keresztül eleget tesznek az elvárásoknak! Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. 1980 óta foglalkozik tömítőelemek gyártásával, így a legjobb helyen jár. Szimeringek, O-gyűrűk, és más termékek is a rendelkezésére állnak. Méret szerint kereshet a www.ktt.hu weboldalon, ahol hozzájuthat egyéb hasznos információkhoz is. Bármilyen kérdése merül fel, hívjon bennünket bizalommal a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a ktt@ktt.hu e-mail címünkre!