Szakkatalógus

Töltőföld szállítás építkezéshez, kertátalakításhoz

Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy lakásvásárlás helyett inkább építkezésbe fognak, hogy leendő otthonuk mindenben olyan legyen, amilyennek megálmodták. Nagyon fontos azonban, hogy a kivitelezést profik végezzék, hiszen senki sem szeretné, ha már pár hónap múlva szerkezeti hibák jelentkeznének a frissen épült ingatlanban. Ahogyan minden mást is, az építkezést is az alapoknál érdemes kezdeni, ehhez pedig gyakran töltőföld szállításra van szükség.

Amikor az ember megvásárol egy üres telket, sajnos nem lehet egyből elkezdeni lerakni a téglákat. Előbb létre kell hozni a megfelelő alapot: a talajnak egyenletesnek, tömörnek kell lennie, ehhez általában elkerülhetetlen a töltőföld szállítás. Azonban olyan is előfordul, hogy csak nagyobb mennyiségű töltőföld szállításával oldható meg az alapozás, például nagyon egyenetlen, rögökkel, gödrökkel teli talaj esetén, vagy ha szintkülönbséget kell vízszintesbe hozni a telken belül.

Természetesen töltőföld szállításra nem csak építkezéskor lehet szükség, egy egyszerű kertrendezés során is nélkülözhetetlenné válhat. Sziklakertet szeretne létre hozni? Teljesen átalakítaná a kertjét, az alapvető terepviszonyokat is megváltoztatva? Megszabadulna a telken belül lévő, természetes szintkülönbségtől? Ez mind könnyen megoldható probléma, csupán töltőföld szállításra van hozzájuk szükség, amelyet érdemes időben igényelni.

Akár építkezik, akár a kert átrendezésébe fogott, cégünkre számíthat a töltőföld szállításban. Rövid határidővel biztosítunk Önnek magas minőségű töltőföldet vagy termőföldet, méghozzá megfizethető áron. Szükség esetén számíthat ránk magában a tereprendezésben, valamint az épület helyének előkészítésében is, amihez profi eszközökkel és nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni a töltőföld szállítást kedvező feltételekkel, látogasson el honlapunkra, a www.bohmerkft.hu oldalra! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről a 06-28-559-495-ös telefonszámon vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen!