Épület kivitelezésére készül, vagy javítási, karbantartási munkálatokat kell ellátnia? Szüksége van megbízható gépre a feladatok magasban történő elvégzéséhez, de nem éri meg saját munkaeszközt vásárolni? Lehetősége van szakemberekkel együttműködni, akik biztosítják a megfelelő típust a daruzáshoz.

Ha nagy tömeggel rendelkező anyagokat kell emelni, vagy különböző teendők ellátására készül a magasban, akkor a daruzás műveletével tudja a terveket megvalósítani. A daruk alkalmazása, és a teherbírásuk óriásit fejlődött az évszázadok során, emellett viszont alig változott az alapvető felépítésük. Attól függően, hogy mekkora és milyen súlyú elemek mozgatása elengedhetetlen, és milyen környezetben zajlik az emelőmunka, más-más fajta gépek felelnek meg a követelményeknek. Ha nem rendelkezik saját daruval, érdemes daruzással foglalkozó céget felkeresni, ahol rendelkezésre áll a munkavégzésre legalkalmasabb gép. A daru üzemeltetése nagy felelősséggel jár, mivel az anyagok mozgatása a magasban történik. Ha kezelővel együtt biztosítják a szakemberek a darut, biztonságban és hatékonyan tehet eleget az elvárásoknak. Többféle típusú munkagép közül választhat, ezért fontos, hogy pontosan ismerje a daruzással kapcsolatos körülményeket. Szükség van az emelésre váró súly paramétereire, a terület adottságainak ismeretére, és meg kell határozni az emelés napját, a várható időtartamot. Lényeges, hogy előzetesen tájékozódjon arról, mi tartozik bele a daruzás árakba.

Ha megbízható és gyors megoldásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot cégünk, a Kopecskó és Társa Kft.-vel! Kedvező áron nyújtunk segítséget a daruzás területén, bármilyen feladatra készül. Folyamatos karbantartással, és korszerű gépek beszerzésével gondoskodunk a gépparkunk megfelelő műszaki színvonaláról. A daruk kezelését képzett, szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik. Tudjon meg többet az általunk nyújtott lehetőségekről a www.kopecsko.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-20-9791660-as telefonszámon, vagy érdeklődjön a daruzás árakról a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címen!