Sporteseményt szervez, vagy más jellegű verseny megrendezését tervezi? Szeretné a résztvevők közül a legjobb eredményeket elért személyeket különleges jutalomban részesíteni? Használja ki az érem készítés lehetőségét, és válasszon egyedi termékeket a célnak megfelelően!

Az iskolákban a tanév során rengeteg lehetőség nyílik arra, hogy a tanulók megmutassák a tudásukat, a tehetségüket, a rátermettségüket a legkülönbözőbb területeken. A középfokú és a felsőfokú intézményekben is sokféle vetélkedő és verseny lebonyolítására kerül sor. Ha Ön versenyek szervezésével foglalkozik, és szeretné a diákokat emlékül is szolgáló díjazásban részesíteni, akkor a legjobb megoldás, ha választ egy olyan céget, ahol érem készítéssel foglalkoznak. A szolgáltatóval konzultálva megrendelheti a különböző termékek közül azokat, amelyek Ön szerint az adott korosztálynak, illetve rendezvény jellegének a leginkább megfelelnek. Bármilyen versenyről legyen szó, a résztvevők nagyon örülnek, ha elismerésben részesítik őket. A kimagasló teljesítményt nyújtó emberek minden esetben külön díjazásban részesülnek, különösen az első három helyezett. Az érem készítés tevékenységével foglalkozók kiszolgálják azokat a közintézményeket, szervezőirodákat, sportlétesítményeket, és egyéb programszervezőket. Az érem készítésre nagy szükség van, mivel sokféle területen, több alkalommal indítanak és bonyolítanak le versenyeket, ahol az emberek megmérettethetik a tudásukat és a képzettségüket. Különféle típusú, más-más méretű érmek készítésére van lehetőség, így a célnak megfelelően választhatja ki a tökéletes termékeket. Többféle alap, betét, szalag, éremtartó, betéttartó, valamint éremdoboz áll a rendelkezésére, és a feliratozás is különböző módon történhet.

Informálódjon részletesen a www.sportgravir.hu weboldalon, ahol megtekintheti a korábban elkészült érmeket is! Egyéni kérés szerint vállaljuk az érem készítést, és más ajándéktárgyak beszerzését is lebonyolíthatja nálunk. Keresse cégünk, a Szabadi Sport Gravír Kft. munkatársait bizalommal a 06-1-4221778-as telefonszámon, vagy a sportgravir@t-online.hu e-mail címen!