Szeretne olyan fürdőszobát, ahol a hét bármely napján örömmel tartózkodik? Jobban kedveli a felpezsdítő zuhanyt, mint a forró fürdőt? Lehetősége van egyedi üveg zuhanykabint készíttetni, ami tökéletesen megfelel az igényeinek, és a helyiség adottságainak. Ha pedig szeretne zuhanyozni és fürdőzni is, nagyszerű ötlet a kádparaván készítés üvegből.

A mai rohanó világban alig van idő arra, hogy az emberek magukkal foglalkozzanak, ezért nagyon fontos, hogy a fürdőszobában sikerüljön feltöltődni, megtisztulni. Nagyon sokat számít a fürdő kialakítása, a stílusa, elengedhetetlen a kényelem, a biztonság, valamint a barátságos környezet. Szűkös, kis alapterületű helyiség esetén is tágasabb hatást lehet elérni, ha egyedi üveg zuhanykabin beépítésére kerül sor. Első hallásra veszélyesnek tűnhet az üveges megoldás, azonban a technológia fejlődésének köszönhetően abszolút biztonságos az egyedi üveg zuhanykabin használata. Ma már kapható olyan üvegfalú kabin is, amiről leperegnek a vízcseppek, ezáltal nagyon egyszerű tisztán tartani. Nyitható vagy tolható ajtóval felszerelt zuhanykabin készítésére egyaránt van lehetőség, A hozzáértő szakemberek számára nem jelent kihívást a különleges elképzelések megvalósítása sem, így bármilyen zuhanyt képzel el az ingatlanába, rövid időn belül igénybe is veheti. Sőt nem csak a zuhanykabint érdemes üvegből készíttetni, hanem a korlátokat is, és érdemes az üvegfalak, az üvegajtók előnyeit szintén kihasználni.

Kérje szakembereink segítségét annak érdekében, hogy olyan fürdőszobája legyen, amilyet megálmodott! Zuhanykabinok készítésével foglalkozó cégünk, a Smaragd Üvegcentrum Kft. több éve foglalkozik egyedi üvegszerkezetek gyártásával. A legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával, korszerű technikák alkalmazásával valósítjuk meg az egyéni elképzeléseket. Akár kádparaván, akár egyedi üveg zuhanykabin elhelyezésére készül, érdemes hozzánk fordulni. Tekintse meg a korábbi munkáinkat, és tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásunkról a www.smaragduveg.hu weboldalon! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-3538394-es telefonszámon, és a smaragduveg@gmail.com e-mail címen!