Szakkatalógus

Játszótéri játékok a folyamatos fejlődésért

Szeretne a gyermekek arcára nagy mosolyt csalni, és igyekszik a fejlődésükért minél többet tenni? Lehetősége van játszótéri játékok telepítésére, vagy a régi eszközök cseréjét tervezi? Bízza profi szakemberekre a játszótéri játékok elkészítését, akik szeretettel, örömmel, hozzáértéssel látják el a feladatukat, és céljuk, hogy a kicsik a szórakozás mellett folyamatosan fejlődjenek.

A biztonságosan kialakított játszótér a gyermekek életének elengedhetetlen része. A játszótéri játékok segítségével fejlődhetnek, ügyesedhetnek, és itt kezdődik el a társadalmi életük. A kicsik a szórakozást, az élményekkel teli pillanatokat látják a játszótéri játék használatában, azonban ennél sokkal többről van szó. A játékelemek között töltött idő nem csak erről szól, hanem az önfeledt mozgásról, a testi és lelki fejlődésről is. Fontos az óvatosság, ezért szükség van a felügyeletre, és nélkülözhetetlenek a kiváló minőségű játszótéri játékok, a biztonságos környezet kialakítása.

Ha közintézmény vezetője, létesítményt üzemeltet, vagy Ön a felelős a települése fejlesztéséért, érdemes minél több játszótéri játék elhelyezésével gondoskodni a kicsik folyamatos fejlődéséről.

Gazdagítsa a környezetét BIOHÁRS játszótéri játékokkal, amelyekkel nagy örömet szerezhet a gyermekeknek! Több, mint 20 éves tapasztalattal vállaljuk a különböző játékelemek gyártását. Cégünk neve szimbolizálja az organikus gondolkodást, mivel mindent megteszünk a környezettel való együttműködésért, nagy figyelmet fordítunk a fenntartható fejlődésre. Küldetésünk a képességek kibontakoztatása, amire a munkatársainknak lehetősége van a tevékenységük során. Erre utal a hársfa kifejezés is, ami a szárnyra, a boldogságra, a szeretetre hívja fel a figyelmet. Nagyon fontos számunkra, hogy a szociális közösség összetartson, jól érezzék egymást a kicsik is egymás közelében. Erre a célra szolgálnak kiváló minőségű játszótéri játékaink, amelyeket Ön is megrendelhet. Szerezzen bővebb információt a www.biohars.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-6114617-es telefonszámon, vagy a jatszoter@biohars.hu e-mail címen!