Szakkatalógus

Vendéglő Angyalföldön a hagyományos ízek kedvelőinek

Nagyon szereti a magyar konyhát, de ritkán jut ideje a főzésre? Szívesen fogyasztana finom ételeket, hiszen a rohanó mindennapok során nem mindig van erre alkalom? Ünneplésre készül, vagy a családjával töltene el kellemesen néhány órát? Látogasson el vendéglőbe Angyalföldön, ahol színvonalas kiszolgálással várják!

A magyar konyha rengeteg különlegességet tartogat mindenki számára. Finomabbnál finomabb ételek készíthetőek a különféle alapanyagokból jellegzetes fűszerezéssel, sajátos konyhatechnológiai műveletek alkalmazásával. A tejföl nagy mennyiségben történő felhasználása, az egyedi fűszerezési eljárások, a sertészsír, a vöröshagyma és a fűszerpaprika együttes használata mind a magyar konyha jellemzői. Napjainkban sajnos egyre kevesebb idő jut a főzésre, a sok munka, és az egyéb teendők mellett kevesen tudnak rendszeresen ételeket készíteni az otthonukban. Ha Ön is ebben a helyzetben van, pedig szeretne magyaros ebédet vagy vacsorát fogyasztani, érdemes vendéglőt Angyalföldön felkeresni. Lehetősége van hagyományos ízeket kóstolni, ha vendéglőben Angyalföldön foglal asztalt. A fárasztó munkanapok egyikén, vagy hétvégén is megéri vendéglőbe Angyalföldön ellátogatni, ahol a magyar konyha remekeivel várják, és színvonalas kiszolgálást nyújtanak. Ha szeretne a párjával, a családjával, a barátaival, vagy a munkatársaival ünnepelni, vagy csak együtt étkezni, szintén kiváló helyszín a vendéglő Angyalföldön.

Tegye színesebbé és vidámabbá a szürke mindennapokat finom ételek fogyasztásával egy kellemes hangulatú vendéglőben Angyalföldön! Ne mondjon le a hagyományos ételekről akkor sem, ha nincs ideje otthonában főzni! Kakas Éttermünkben a 13. kerületben közel 200-féle friss ételkülönlegességgel várjuk, örömmel adunk lehetőséget kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolítására. Szerezzen bővebb információt a www.kakasetterem.hu weboldalon, és foglaljon asztalt vendéglőnkben Angyalföldön a 06-1-3496515-ös telefonszámunkon! Bármilyen kérdése merül fel, írhat az info@kakasetterem.hu e-mail címre is!