Szakkatalógus

Támogatás napelemre, amiből velünk a legtöbbet hozhatja ki!

támogatás napelemre egy rendkívül kedvező lehetőség a korszerűsítésre, amit Önnek sem érdemes kihagynia! Mi mindenben rendelkezésére állunk, hogy a legjobbat tudja kihozni az otthonfelújítási programból, és a napelem rendszer az elvárásoknak megfelelően teljesítsen!

Az otthonfelújítási program lehetőséget biztosít az energiafogyasztás optimalizálására, méghozzá úgy, hogy a munkálatokra fordított költségek felét átvállalja az állam. A napelem rendszer segítségével jelentősen csökkentheti az ingatlan fenntartási költségeit, a kevesebb energiafelhasználással pedig egyben a környezetet is kíméli. A támogatás napelemre az anyagköltség és a munkadíj azonos arányú eloszlásával, maximum 3 millió forintig igényelhető, amit pozitív elbírálás esetén utólag térítenek meg. Ám ahhoz, hogy a korszerűsítés a várt eredményt hozza, és a támogatás napelem rendszer telepítésére a lehető legtöbbet nyújtsa Önnek, szakértők segítségére van szüksége. Egy profi csapat az Ön érdekeit tartja szem előtt, és ennek megfelelően már az előzetes kalkulációban és tervezésben is segít, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Ha jól választ partnert, egy megbízhatóan működő napelem rendszerrel gazdagodhat otthona, és a munkálatokra fordított költség rövid időn belül megtérül.

Cégünk, a Gershoj Energia Kft. pontosan ezt tudja nyújtani Önnek! Szeretnénk, hogy a támogatás napelemre ne csak egyszerűen egy kedvező korszerűsítési lehetőséget jelentsen, hanem egy újabb lépést a fenntartható jövő felé. Az Ön elégedettsége éppen olyan fontos számunkra, mint az, hogy a klímakatasztrófa elkerülését tudjuk szolgálni, és munkánkat ezzel az elhivatottsággal végezzük. A támogatás napelem rendszer telepítésére anyagi segítség Önnek, amiből együtt a legtöbbet tudjuk kihozni!

Ha felkeltette érdeklődését a lehetőség, tudjon meg többet az otthonfelújítási program részleteiről és feltételeiről a www.gershojenergia.com webcímen! Honlapunkon bővebben tájékozódhat arról, hogyan néz ki és mit jelent Önnek pontosan a támogatás napelemre, illetve azt is megtudhatja, hogyan tudunk segíteni céljai elérésében mi. Ha meghozta a döntést, tegye meg az első lépést mihamarabb, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-894-6152-es telefonszámon vagy a napelem@gershojenergia.com e-mail címen!