Szakkatalógus

Hőálló termékek kereskedelme változatlan minőségben

Hőálló termékek kereskedelmével foglalkozunk, mi, a Westex Kft. Az ügyfeleink kiváló színvonalú termékeket vásárolhatnak tőlünk, ha minket választanak.

A cégünk fő tevékenysége a hőálló termékek kereskedelme, ami azt jelenti, hogy az érdeklődők mindent megtalálnak, ami ebbe a kategóriába tartozik. Ezek különféle anyagok, amiknek a különleges tulajdonsága az átlagosnál jóval magasabb hőállóság. A hőálló termékek kereskedelmével segítünk a kivitelezéshez, javításhoz vagy átépítéshez is olyan terméket találni a vásárlónak, amivel egyszerűen át tudja hidalni az ezzel járó kihívásokat. A hőszigetelés nem jelent problémát, ha olyan anyaggal dolgozik, amit a hőálló termékek kereskedelmével foglalkozó cégünktől szerzett be!

Az üvegszál zsinórral készült profiltömítés, a lapostömítés éppen úgy a cégünk termék kínálatának a része, mint például a körtömítés és a téglalap keresztmetszettel gyártott tömítések, szigetelő textíliák, valamint szigetelőszalagok és alapok. Forgalmazunk magas hőállósággal és jó alkalmazhatósággal rendelkező anyagokat ipari berendezések és lakossági berendezések szereléséhez és javításához is. A hőszigetelés, a hangszigetelés, a hővédelem vagy a szikravédelem is magas színvonalon kivitelezhető, ha megbízható anyagokkal dolgozik.

A WESTEX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. által forgalmazott tömítések választékával a cég honlapján ismerkedhet meg. A szigetelő tömlők, tömítések, textíliák, ragasztók és szalagok, a különféle alapanyagú szálak mind a minőségi szigetelő munka alapvető hozzávalói. A hőálló termékek kereskedelmét azok számára végezzük el, akik nagykereskedelemben érdekeltek. A www.westex.hu webcímen található honlapunkról minden terméket ki tud választani és meg tud rendelni a későbbiekben. Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette az érdeklődését, ismerje meg jobban a hőálló termékek kereskedelmével foglalkozó cégünket! Kérjen a kollégáinktól bővebb felvilágosítást a közzétett elérhetőségeink egyikén! Hívja a +36 94 510-102, -103, -104 telefonszámokat vagy írjon nekünk a westex@t-online.hu email címre!