Még nem áll a rendelkezésére fedett épület, így a szabadban tárolja a gépjárművét? Építkezik, és szeretne a járműve biztonságáról minél egyszerűbben gondoskodni? Ha gyors, a bérlésnél költséghatékonyabb megoldást keres, a legjobb döntés a mobilgarázs kivitelezése.

Az autók, és más járművek biztonságos tárolására nagy szükség van egész évben. A téli hónapokban főként fontos, hiszen a zord időjárás, és más külső tényezők is okozhatnak kárt. Annak érdekében, hogy nyugodt tudjon maradni, és hatékonyan védje az értékeit, elengedhetetlen a megfelelő méretű garázs. Építéssel és bérléssel egyaránt megoldható a feladat, azonban nem biztos, hogy van elég ideje várni, és az anyagi háttér hiánya is megakadályozhatja a cél elérését. Ha viszont kihasználja a könnyűszerkezetes technológia előnyeit, gyorsan és költséghatékonyan juthat kifogástalan eredményre. Az évben bármikor dönthet mobilgarázs felállítása mellett, ugyanis nem kell a száradási idővel számolni. A mobilgarázs rövid idő alatt kivitelezhető, egyéni igényei szerint határozhatja meg a méretet, a kialakítást. Az időtálló mobilgarázs stabil, erős szerkezet, kiegészíthető kapuval, ablakokkal, ajtókkal. Minden szempontból elégedett lehet, hiszen esztétikus megjelenésű, biztonságos épületben tárolhatja az értékeit. Amennyiben szükség lesz az áthelyezésre a későbbiekben, ez a feladat sem okozhat gondot. Megfizethető áron juthat hozzá a mobilgarázshoz, így sokkal előnyösebb, mint ingatlant bérelni.

Gondoskodjon az értékei biztonságáról megfelelő módon egész évben! Biztosítsa a fedett, zárható épületet egyszerűen! Cégünk, a LANI Építő Kft. közel 30 éve tesz eleget az egyéni kéréseknek. Megbízható segítséget nyújtunk, kiváló minőségű anyagokkal, precízen dolgozunk. Akár mobilgarázs építésére van szükség, akár más típusú könnyűszerkezetes épület kivitelezését tervezi, érdemes hozzánk fordulni. Olvasson részletesen a mobilgarázs kivitelezéséről, és egyéb tevékenységeinkről a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu weboldalon, és keressen bennünket egyéni igényeivel a 06-70-2848797-es telefonszámon!