Kerti tó kivitelezését tervezi, vagy fürdőtó, tűzi víztározó kialakítására készül? Szeretne időtálló és esztétikus, ugyanakkor költséghatékony megoldást? Fontos a megfelelő vízszigetelés, amihez többféle anyag közül választhat, és lehetősége van a tófólia méretre gyártása mellett dönteni.

A kerti tó kellemes látványt nyújt, jó hatással van a hangulatra, és a párologtatásával az udvar mikroklímájára is. Különféle módon lehet szebbé, egyedibbé varázsolni, erre a célra szolgál a híd, egy apró sziget, valamint a vízinövények és a halak telepítése. A kivitelezés során az egyik legfontosabb feladat a vízszigetelésről gondoskodni. A legegyszerűbben kezelhető és legrugalmasabb anyag a tófólia, amely segítségével könnyen kialakítható a természetes hatású tó. A tófólia méretre gyártásával spórolhat, ugyanis így akkora anyag felhasználására kerülhet sor, amekkorára pont szüksége van. A jó minőségű tófólia több évtizeden keresztül megőrzi a rugalmasságát, kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Ha EPDM tófólia alkalmazása mellett dönt, akár 50 évig számíthat a kifogástalan állapotra. A tófólia méretre gyártás olcsó és időtálló megoldás. A minden szempontból kitűnő eredmény érdekében pedig érdemes helyszíni szigetelést kérni, így megkímélheti magát a fáradalmaktól, precíz munkavégzésre kerülhet sor, és csak a felhasznált mennyiségért fizet.

Ha olcsó és tartós megoldást keres a vízszigeteléshez, a legjobb helyen jár! Kiváló minőségű tófólia méretre gyártására kerülhet sor, ha hozzánk fordul segítségért. Többféle típusú tófólia közül választhat, PVC és EPDM gumi tófólia méretre gyártását egyaránt ránk bízhatja. Előzetesen informálódhat az árakról, kalkulátort is használhat a www.tofolia.eu weboldalon. Lehetősége van teljes körű szolgáltatást is igénybe venni, vállaljuk a kivitelezés során szükséges feladatok elvégzését. Forduljon hozzánk egyéni kérésével a 06-29-744068-as telefonszámon, vagy érdeklődjön a tófólia méretre gyártással kapcsolatban az info@tofolia.eu e-mail címen!