Szakkatalógus

Játszótéri eszközök felülvizsgálata a kicsik épségéért

Játszótér kialakítását tervezi, amivel nagy örömet okozhat a gyermekeknek? Az Ön feladata a játszótéri eszközök kifogástalan állapotáról gondoskodni? Az üzembe helyezést megelőzően, és a különböző játékok használata során is szükség van az ellenőrzésre. Szakemberek segítségével hamar sor kerülhet a játszótéri eszközök felülvizsgálatára, és kézhez kaphatja az erről szóló dokumentumokat is.

A szabadtéri játékok lehetővé teszik a gyermekek számára a felhőtlen szórakozást, azonban sok veszélyforrást is rejthetnek. Nagyon fontos, hogy korszerű, biztonságos játszótér kialakítására kerüljön sor, ahol jól érezhetik magukat a kicsik, és nem kell aggódni a balesetek miatt. Ennek érdekében szükség van biztonságos eszközök telepítésére, ütéscsillapító burkolatra, kerítéssel körbevett területre, korosztály szerint elkülönített játékokra. Már az üzembe helyezésnél elengedhetetlen a játszótéri eszközök felülvizsgálata, mivel csak így lehet biztos abban, hogy megfelelő környezetben kapcsolódhatnak ki a gyermekek. Ezt követően nem szabad megfeledkezni a 3 évente esedékes időszakos ellenőrzésről. A játszótéri eszközök felülvizsgálata során minden apró részletre ügyelnek a szakemberek, majd átadják Önnek az eredményről szóló dokumentumokat. A játszótéri eszközök felülvizsgálatával eleget tehet a szabályoknak, és óvhatja a gyermekeket a sérülésektől. Ne feledkezzen meg erről a rendkívül fontos feladatról!

Biztosítson minden feltételt a gyermekek biztonsága érdekében! Gondosodjon a megfelelő környezet kialakításáról, és a játékok kifogástalan állapotáról! Kérje cégünk, a PRECÍZ Biztonságtechnikai és szaktanácsadó Kft. szakembereinek segítségét a játszótéri eszközök felülvizsgálatához! Az üzembe helyezést megelőzően, és 3 évente is vállaljuk a játszótéri eszközök felülvizsgálatát, valamint a szaktanácsadást, a szakvélemény készítését. Szerezzen bővebb információt a www.precizkft.hu internetes oldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-9438607-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@precizkft.hu e-mail címre!