Szakkatalógus

Túlsúlyos útvonalengedély beszerzése megbízható segítséggel

Túlsúlyos vagy túlméretes szállítmánnyal szeretne útnak indulni? Fontos, hogy időben és sérülésmentesen érkezzen a rakomány a megadott helyszínre? Annak érdekében, hogy ne merüljön fel probléma útközben, és másokat se veszélyeztessen, elengedhetetlen a túlsúlyos útvonalengedély beszerzése, és a részletes, körültekintő szervezés.

A közlekedési szabályok betartásához hozzátartozik a túlsúlyos útvonalengedély beszerzése is. A közúti árufuvarozás során meg van határozva, hogy pontosan mekkora össztömeggel és méretekkel lehet útnak indulni. Nagyon fontos, hogy Ön is tisztában legyen ezzel, és a követelményeket betartva végezze a munkáját. A meghatározott súlynál nagyobb teher esetén, és túlméretes szállítmánynál is fontos a megfelelő engedély. A túlsúlyos útvonalengedély kérelmének benyújtásakor szükség van eljárási díj megfizetésére, és ennek kiváltása nem mentesít más díjfizetési kötelezettség alól. Sok esetben nélkülözhetetlen a jármű szakkísérete, és kiemelt figyelemre van szükség a megengedett időkeretet és sebességet illetően is. Ha túlsúlyos útvonalengedély nélkül közlekedik, számítania kell a bírságra, amelynek összegét rendeletben határozták meg.

Feledkezzen meg a feladatok időigényes, bonyolult elvégzéséről, hiszen van ennél sokkal egyszerűbb megoldás! Bízza szakembereinkre az útvonal megtervezését, és a túlsúlyos útvonalengedély beszerzését is! Cégünk, a Veressped Bt. megbízható és gyors segítséget nyújt, így gördülékenyen, problémamentesen tehet eleget az elvárásoknak. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így a túlsúlyos útvonalengedély beszerzése mellett ránk bízhatja többek között az útvonal kidolgozását, a rakományrögzítő eszközök, és a szakkíséret biztosítását, valamint a hidak és a felüljárók statikai vizsgálatát is. Részletesen olvashat a túlsúlyos útvonalengedéllyel kapcsolatban, és egyéb tevékenységeinkről is a www.veressped.com weboldalon. Egyéni igényeivel keressen bennünket a 06-29-544991-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a veressped@veressped.hu e-mail címre!