Szakkatalógus

Megakamionos fuvarozás átlagon felüli rakományhoz

megakamionos fuvarozás egyszerű és gazdaságos megoldást jelent, ha nagy mennyiségű árut kell célba juttatni! Nagy méretű és teherbírású, gondosan karbantartott járművek és profi csapat támogatja Önt a megrendelések teljesítésében, ha ránk bízza a fuvarozást!

A szállítmányozás olykor nehezen kiszámítható, hiszen a rakomány a megrendelések függvényében változik. Ha az átlagosnál nagyobb mennyiségű áru vár szállításra, az alapvetően a cég sikerére enged következtetni, a gyakorlati megvalósítás azonban kihívást jelenthet. Egy átlagos méretű kamion maximum 10 tonna teherbírású, több ilyen járművet útnak indítani pedig igencsak költséges. Ám egy felkészült cégnél van megoldás az ilyen helyzetekre is, a megakamionos fuvarozás ugyanis pontosan erre lett kitalálva!

megakamionos fuvarozás lényege értelemszerűen maga a jármű, ami az átlagosnál lényegesen nagyobb méretű és teherbírású. A megakamion rendkívül nagy befogadó térrel rendelkezik, amit 3 méteres belmagasságának és 13,6 méteres hosszának köszönhet (szélessége átlagosnak tekinthető, vagyis 2,54 méter). Megakamionos fuvarozás keretein belül összesen 33 EUR raklap, akár 26 tonna súlyú rakomány szállítható. Ez azt jelenti, hogy egy ilyen járművel igazán nagy mennyiségű szállítmány sem jelent akadályt, és az áru egyetlen fuvar áráért, vagyis kedvező költségekkel jut célba.

Amennyiben Önnel is előfordult már, hogy egy átlagos kamion nem felelt meg igényeinek, esetleg éppen most kutatja a megoldást, a megakamionos fuvarozás az Önnek való szolgáltatás! A Szaki Trans Kft. elsősorban az Európai Unió országaiba vállalja a szállítást, méghozzá kiváló járművekkel, köztük nagy teherbírású megakamionnal is.

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kattintson a www.szakitrans.hu weboldalra, ahol akár azonnal árajánlatot is kérhet megakamionos fuvarozásra! Kérdéseit szívesen megválaszoljuk, ha kapcsolatba lép velünk elérhetőségeink egyikén, hívja a +36-1-297-4764-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@szakitrans.hu e-mail címre!