túlsúlyos szállítmányok kísérete szigorú szabályokhoz van kötve, de egy megbízható céggel ez sem jelenthet akadályt! Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött, jól felszerelt járművekkel tudjuk támogatni akkor is, ha külföldre szólítja a munkája!

Egy túlsúlyos jármű nem csak akadályozni tudja a közlekedést, hanem akár balesetveszélyes helyzeteket is okozhat, természetes hát, hogy jogszabályban van rögzítve, hogyan haladhat egy ilyen jármű. Ilyen esetekben a túlsúlyos szállítmányok kísérete a szabályos és biztonságos közlekedés alapvető feltételének tekinthető, ez a feladat azonban komoly felkészültséget igényel, különösen akkor, ha nemzetközi szállítmányozásról van szó.

A forgalom elterelésére, korlátozására alkalmas jelzőeszközökkel kell gondoskodni arról, hogy az utakon közlekedők számára egyértelmű és jól látható legyen, hogy mi a teendő. A túlsúlyos szállítmányok kísérete azonban eltérő eszközöket és módszereket kívánhat az országhatárokon túl, hiszen igazodni kell az adott országban érvényes előírásokhoz. Egy ilyen munkához naprakész ismeretekkel rendelkező, tapasztalt szakemberek segítségére van szükség, ahogyan nélkülözhetetlen a teljeskörűen felszerelt jármű is. Rendhagyó esetekben akár a haladást akadályozó tereptárgyak eltávolítására is szükség lehet, amit a túlsúlyos szállítmányok kísérete szintén magába foglal, így speciális szerszámokkal is fel kell szerelni a kísérő járművet.

Amennyiben Önnek is profi segítségre van szüksége ahhoz, hogy a szabályok betartása mellett tudja végezni munkáját, a túlsúlyos szállítmányok kíséretét bízza ránk! Cégünk, a Veressped Bt. mindenre fel van készülve, így ha minket választ, nem jelent akadályt, ha a célállomás külföldön van, de a túlsúlyos szállítmányok kísérete egyéb, extrém esetekben is megoldható.

Ha szeretne bővebben tájékozódni arról, hogyan tudunk gondoskodni a szabályos, biztonságos közlekedésről, látogasson el a www.veressped.com weboldalra! Kérje ajánlatunkat, és tegye fel bátran kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-20-965-9446-os telefonszámon, valamint a veressped@veressped.hu e-mail címen!