Szakkatalógus

Az erősáramú berendezések felülvizsgálata Önnek is megéri!

Az erősáramú berendezések felülvizsgálata nem csak jogszabályi kötelezettség, hanem olyan teendő, ami egyben a cég érdekét is szolgálja. Ne kockáztassa meg a személyi sérüléseket és anyagi károkat, gondoskodjon a biztonságos munkakörnyezet megteremtéséről velünk!

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásának megfelelően a villamos berendezéseket rendszeres ellenőrzésnek kell alávetni minden épületben. Az erősáramú berendezések felülvizsgálata egy átfogó szakmai ellenőrzést jelent, ami mindenekelőtt a biztonságot hivatott szolgálni. Ha a szakemberek a megadott időközönként ellenőrzik a villamos hálózatot, valamint az elektromos berendezéseket, azzal minimálisra lehet csökkenti a balesetek kockázatát. Ez már önmagában meggyőző indok, ennek ellenére sokan csupán plusz költségnek tekintik az erősáramú berendezések felülvizsgálatát, pedig nem kellene.

Elektromos hiba, zárlat és túlmelegedés is okozhat kárt az épületben használt berendezésekben, ami akár már önmagában nagyobb anyagi veszteséget jelenthet, mint az erősáramú berendezések felülvizsgálatának díja. A problémák elhárításának idejére azonban a munka is megállhat, ez pedig további veszteséget idézhet elő és egyéb kellemetlen helyzetek kialakulását hozhatja magával. Ezzel szemben akkor, ha az erősáramú berendezések felülvizsgálata az előírt időben történik, az ellenőrzéssel járó leállással előre lehet tervezni, így pedig valamennyi probléma elkerülhető.

Ha elérkezett az idő az erősáramú berendezések felülvizsgálatára, bízza a feladatot cégünkre, a Levill-Max Kft.-re! Csapatunk profi szakemberekből áll, akik úgy végzik az ellenőrzést, hogy az Önnek a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozza, ráadásul mindezt korrekt díjszabással biztosítjuk. Cégünkről és szolgáltatásunkról bővebben tájékozódhat a www.levill-max.hu weboldalon, ha pedig kérdése lenne a témában, esetleg máris úgy döntött, hogy ajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk megkeresését a +36-20-974-9158-as telefonszámon, valamint a levente@levill-max.hu e-mail címen!