betonvas alkalmazása általában egyetlen projekt esetében sem maradhat el, bármilyen léptékben gondolkodunk. Nem mindegy azonban, honnan szerzik be a munkához szükséges építőanyagot. Válasszon Ön is olyan céget, amely saját készletről – azonnal és a legjobb minőségű betonacélt tudja biztosítani minden egyes projekthez!

Mindenki, aki látott már építkezést, tisztában van vele, hogy a betonszerkezetek önmagukban nem tudnak megfelelő stabilitást biztosítani hosszú távon. Betonacél alkalmazásával növelhető a beton terhelhetősége, illetve húzóereje, így ellenállóbb, tartósabb lesz az elkészült szerkezet. Ugyanakkor azt is jól tudja minden szakember, hogy minden projekt más és más, ezért soha nem lehet az alapvető ismeretekre alapozni. Ehhez statikus szakember szakértelmét veszik igénybe, aki darabra pontosan adja meg, milyen átmérőjű betonacélból mennyi és milyen alakzat szükséges, és azokat hogyan kell elhelyezni. A következő lépés pedig egyértelműen az építőanyag beszerzése, amit szintén nem lehet a véletlenre bízni.

A szakemberek munkáját az könnyíti meg, ha nem csak egyszerűen egy forgalmazót keresnek, hanem egy olyan céget, amelyik megrendelés szerint fel is dolgozza a betonvas szálakat. A vágás és hajlítás teszi teljessé ezt a tevékenységet, így ugyanis pontosan olyan formában vehetik át az építőanyagot a szakemberek, ahogy azt majd alkalmazni fogják. A méretre vágott, bordázott szálak mellett gyakran van szükség ugyanis egyéb megoldásokra, például hegesztett hálókra is.

Ön még nem találta meg azt a partnert, aki mindig az igényeinek megfelelő formában tudja biztosítani a betonacélt? Mi pontosan ezt tudjuk nyújtani minden megrendelőnknek, Önnek is érdemes tehát megismerkednie cégünk, a Betonacél Szerelő Kft. tevékenységével. Termékeinkről és szolgáltatásainkról mindent megtudhat a www.betonacelszerelo.hu weboldalon, ajánlatot pedig a +36-30-172-2623-as telefonszámon vagy az info@betonacelszerelo.hu e-mail címen kérhet, ha már eldöntötte, hogy tőlünk rendel. Várjuk megkeresését!