Szakkatalógus

Hullámkarton dobozok megbízható, megnyerő formában

Hullámkarton dobozok termékre szabott kivitelben, egyedi dekorációval, hogy a csomagolás is kifogástalan legyen, ne csak a tartalma! Ha színvonalas megoldásokra vágyik a csomagolástechnika terén, nálunk a legjobb helyen jár!

A csomagolás több funkciót lát el egyszerre, hiszen óvja a terméket, ugyanakkor marketing szempontból is fontos szerepe van, ennélfogva nagy figyelmet kell szentelni a megtervezésének. A leggyakrabban használt csomagolások közé tartoznak a hullámkarton dobozok, ami nem véletlen, hiszen könnyűek, jó teherbíróképességük van, könnyen dekorálhatók és még környezettudatos választást is jelentenek. Ám ezzel még nem ér véget a csomagolás megtervezése, hiszen ma már rengeteg lehetőségből lehet válogatni ezen belül is, és a végeredmény akkor lesz kifogástalan, ha minden szempontból kedvez a cégnek.

Igénybevételtől függően célszerű kiválasztani, hogy hány rétegűek legyenek a hullámkarton dobozok, míg a megjelenést illetően elsősorban a forma és az alapszín a döntő. Ezt követően lehet átgondolni, milyen eljárással legyen dekorálva a csomagolás, illetve milyen nyomtatási technológia a legalkalmasabb a célra. Természetesen magát a grafikát is okosan kell megtervezni, ebben a cég arculatához érdemes igazodni, de a potenciális vásárlók igényeit is figyelembe kell venni. Ha teljesen összeállt a kép és készen állnak a tervek, akkor következhet a hullámkarton dobozok gyártása, ami végeredményben meghatározza, mennyire lesz megbízható és megnyerő a csomagolás.

Ön is lát fantáziát a hullámkarton dobozok alkalmazásában, és szeretné profi csapatra bízni a csomagolásgyártást? Cégünk, a Bakator Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, így biztos lehet benne, hogy tudjuk, milyen az igazán jó csomagolás. Korszerű gépekkel, felkészült szakemberekkel teljesítjük a megbízásokat, vagyis minden adott nálunk a színvonalas kivitelezéshez. A hullámkarton dobozok gyártási és dekorálási lehetőségeiről a www.bakator.hu weboldalon tájékozódhat, ha pedig szeretne ajánlatot kérni, a +36-1-238-0696-os telefonszámon és a produkcio@bakator.hu e-mail címen várjuk megkeresését!