Postázási szolgáltatás segítségével rengeteg időt takaríthatnak meg a cégek, ezért a partnerek listáján mindenképpen ott a helye egy olyan vállalkozásnak, aminek ez a szakterülete. Bízza Ön is profikra az ügyintézést, és a felszabadult időt fordítsa üzleti céljainak megvalósítására!

A postai ügyintézés menetét senkinek sem kell bemutatni, sorszámot húzunk, kivárjuk a sorunkat, nyomtatványokat töltünk ki, majd újabb sorszámot húzunk, hiszen egy ablaknál szinte soha nem tudunk mindent elintézni. Kevés teendő van, ami annyira időrabló lenne, mint amilyen ez, nem meglepő hát, hogy aki csak teheti, átáll az online ügyintézésre és számláit is átutalással rendezi. A cégek esetében azonban egészen más a helyzet, hiszen bár sok mindent lehet online bonyolítani, még mindig rengeteg teendő van, amit a hagyományos módon kell intézni, ráadásul ezek többnyire körülményesebbek is, mint a magán jellegű ügyek. Az egyetlen okos megoldás, amit egy cég tehet, hogy postázási szolgáltatást vesz igénybe, és minden kapcsolódó teendőt egy profi cégre bíz.

Egy jól megválasztott partnerrel a postázási szolgáltatás teljes körű ügyintézést jelent, ami hatalmas terhet vesz le az ügyfelek válláról, hiszen rengeteg időt lehet felszabadítani ilyen módon. Minden vezető tudja, hogy az idő pénz, ebből kiindulva pedig nem is kérdés, mennyit lehet nyerni a postázási szolgáltatás igénybe vételével. Egyszerű, praktikus és kényelmes, ráadásul abszolút megfizethető, vagyis éppen azt tudja nyújtani, amire szüksége van egy modern cégnek. Az Ön partnereinek listáján már van olyan vállalkozás, ami a postázási szolgáltatást biztosítja?

A Portó Budapest Kft. vállalja a munkát, akár a komplett ügyintézést, akár csak egy-egy részfeladatot szeretne kiszervezni! Csapatunk szakszerűen, precízen és gyorsan dolgozik, ezzel tudjuk támogatni az Ön cégét is, ha igénybe veszi a postázási szolgáltatást. Tevékenységünkről bővebben tájékozódhat a www.porto.hu weboldalon, ahol ajánlatot is kérhet, ha pedig kérdése lenne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-239-3971-es telefonszámon vagy a porto@porto.hu e-mail címen!