portaszolgálat jelentőségét nem érdemes alábecsülni, hiszen a pult mögött álló személy lesz az első, akivel a látogatók találkoznak. Ne felejtse el, hogy első benyomást csak egyszer lehet tenni, bízza a recepciós feladatokat profi csapatra!

A sikeres cégek ismérve, hogy minden részlet számít, ebbe pedig beletartozik az is, hogy milyen személy és hogyan látja el a recepciós feladatokat. Minden látogató potenciális ügyfél, illetve partner lehet, ennélfogva különösen nagy jelentősége van annak, hogy aki belép az előtérbe, kivel találkozik először. Olykor egy kedves mosoly elegendő ahhoz, hogy az első benyomás pozitív legyen, de természetesen a szakszerű portaszolgálat több ennél.

portaszolgálat kifejezetten komplex, mert a recepciós feladatok ugyan önmagukban nem bonyolultak, rengeteg dologra kell egyszerre figyelni ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. Bár minden kétséget kizáróan nélkülözhetetlen a szakképesítés, a tevékenységhez szorosan kapcsolódnak a szakember személyes kompetenciái is. Olyan embernek kell a recepciós pult mögött állnia, aki határozott és talpraesett, ugyanakkor barátságos, segítőkész és jól kommunikál, nem jön zavarba akkor sem, ha idegen nyelven szólnak hozzá. Kizárólag egy ilyen, sokoldalú személy tud jó benyomást kelteni a látogatókban és így lesz meggyőző a portaszolgálat.

Ha a portaszolgálat Ön szerint is nagy figyelmet érdemel, bízza a munkát olyan cégre, aminek ez a tevékenység az erőssége! Cégünk, az Angyalszem Vagyonvédelmi Kft. olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akire bátran számíthatnak látogatói és egyúttal Ön is. A portaszolgálat nálunk egyet jelent a szakértelemmel és a tapasztalattal, de szakembereink mosolyogni sem felejtenek el.

Amennyiben szeretne megismerkedni a részletekkel, a www.angyalszem.hu weboldalon tudhat meg többet tevékenységünkről, ha pedig úgy döntött, hogy ajánlatot kér, esetleg kérdése lenne a témában, a +36-20-929-1149-es telefonszámon, valamint az angyalszem.kft@angyalszem.com e-mail címen várjuk megkeresését!