Idegen nyelven kapott kézhez dokumentumokat, amelyekre szüksége van magyarul is? Külföldre utazik, ahol be kell mutatnia az adott nyelven a nyomtatványait? Gyors megoldást keres? Fordítóirodában Budapesten vállalják az online elküldött anyagok hivatalos fordítását is, így kényelmesen és rövid idő alatt intézheti a teendőket.

Számos esetben előfordul, hogy valakinek több országban is szüksége van dokumentumok használatára. Akár külföldről tér haza, akár itthonról indul a határon túlra, elengedhetetlenné válhat a nyomtatványok hivatalos fordítása. Az üzleti életben, és a magánéletben egyaránt nélkülözhetetlen lehet a fordítás gyors lebonyolítása, főként, ha meghatározott időn belül kell ezt bemutatni. Bizonyítvány, szerződés, cégkivonat, pályázat, és egyéb dokumentumok esetén is szükség lehet a hivatalos fordításra. Fontos, hogy tudja, vannak olyan helyzetek, amikor csak az OFFI által készített hiteles fordítást fogadják el, ezért lényeges erről előzetesen tájékozódni. A legtöbbször elegendő fordítóiroda által végzett hivatalos fordítás, amit kérés esetén ellátnak közjegyzői hitelesítéssel is. Ha szeretné, hogy a hivatalos fordításra egyszerűen, minél gyorsabban kerüljön sor, akkor a legjobb megoldás fordítóirodát felkeresni, ahol segítenek Önnek a feladatok precíz megoldásában. Bármikor informálódhat interneten keresztül, és a korszerű módszereknek köszönhetően el is juttathatja a fordításra váró anyagot online.

Vegye át a precízen, egyéni kérése szerint lefordított dokumentumokat rövid időn belül! Bármilyen ok miatt van szüksége hivatalos fordításra, érdemes hozzánk fordulni. Több, mint 10 éve vár mindenkit színvonalas idegen nyelvi szolgáltatásokkal cégünk, az M&M Translation Services Kft., így megbízható kezekben tudhatja a hivatalos fordítást. Lehetőséget nyújtunk az online ügyintézésre, és nem csak hivatalos fordítás esetén fordulhat hozzánk. Tájékozódjon a tevékenységünkről a www.mmts.hu internetes oldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-24-898257-es telefonszámon, vagy az info@mmts.hu e-mail címen!