A dugulás a szálláshelyeket sem kíméli, és ha megtörténik a baj, olyan megoldásra van szükség, ami gyors, hatékony, nem utolsó sorban pedig költségtakarékos. A duguláselhárítás falbontás nélkül is történhet, ez pedig a legjobb választás vendégházakban, apartmanokban!

Egyetlen szállásadó sem szeretné visszamondani vendégei foglalását, ám ha éppen a legkényesebb helyiségek valamelyike válik használhatatlanná a dugulás miatt, az igencsak kellemetlen helyzetet eredményez. A kisebb szálláshelyeken rendszerint nincs több fürdőszoba vagy konyha, így nincs átmeneti megoldás sem, ha dugulás történik, nagyon gyorsan orvosolni kell a problémát. Nem mindegy azonban, milyen módszert alkalmaz a kiválasztott cég, ha ugyanis megbontják a falat, akkor hiába szűnik meg a dugulás, a helyiség továbbra sem alkalmas a használatra, és plusz költségekkel is számolni kell, hogy a falak állapotát helyreállítsák. Szerencsére a duguláselhárítás falbontás nélkül is történhet, ám ha csak ez a megoldás felel meg, tanácsos kifejezetten olyan céget keresni, ami ebben az eljárásban is jártas.

Milyen módszerrel, illetve eszközökkel valósítható meg duguláselhárítás falbontás nélkül? A munka korszerű gépparkot igényel, melynek központi eleme maga a professzionális duguláselhárító gép, de a kulcs a probléma lokalizálása. Csatornakamera és helymeghatározó berendezés kell ahhoz, hogy a szakemberek pontosan be tudják azonosítani a dugulás helyét, így a munka egyszerű, gyors, és a duguláselhárítás falbontás nélkül történik.

Önnek is erre lenne szüksége ahhoz, hogy minimalizálni tudja a veszteségeket szálláshelyén? A duguláselhárítás falbontás nélkül is megvalósítható, ha ránk bízza a munkát! Számíthat ránk a hét bármely napján és a nap 24 órájában, hiszen pontosan tudjuk, hogy a dugulás megszüntetésével olykor nem lehet várni. Szakmai jártasságunknak köszönhetően nem csak gyorsan, hanem alaposan is dolgozunk, gépparkunk pedig alkalmas ahhoz, hogy a duguláselhárítást falbontás nélkül végezzük.

Szolgáltatásunkról a www.nonstop-dugulas-elharitas.hu weboldalon tudhat meg többet, ha pedig sürgős segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-709-5961-es telefonszámon vagy a kapcsolat@nonstop-dugulas-elharitas.hu e-mail címen!